Radio Simplu

Cu totii se asteptau sa vada valsul mirilor!

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din vata noastra si am face orice numai sa ne iasa totul asa cum ne-am dorit si ca taota lumea sa isi aminteasca cu drag de acest eveniment special.

Piesa pentru dansul mirilor reprezintă o provocare de multe ori, iar pentru a nu da greş mirii aleg piese cunoscute. Sunt puţini cei care aleg piese energice şi antrenante pentru dans, majoritatea preferând valsul.

Dansul mirilor este, după tort, cel mai important moment al unei petreceri de nuntă, moment în care noua familie deschide petrecerea şi dă drumul la distracţie.

În România procentul celor care aleg pentru dansul mirilor o piesă veselă, energică, antrenantă este mic, dat fiind faptul că nu mulţi investesc timp în lecţii de dans, motiv pentru care aleg ca dansul mirilor să fie un simplu vals.

Din această cauză, piesele de actualitate pe care se poate valsa cu minime cunoştinte de dans sunt des auzite pe la nunţi, dat fiind faptul că nu sunt prea multe care să se preteze la un astfel de moment.

Iar pentru a face acest lucru de multe ori mirii incearca sa isi surprinda invitatii cu tot felul de surprize. Spre exemplu mirii din clipul postat mai sus au uimit pe toata lumea cand in loc de valsul mirilor au ales sa danseze ceva total diferit.

Cand muzica a inceput si cei doi si-au inceput dansul i-au lasat pe toti cei prezenti la nunta fara cuvinte. Asa spectacol nu ai ocazia sa vezi la toate nuntile la care mergi!