Radio Simplu

Cel mai tare dans de nuntă: Tatăl şi fiica lui au cucerit lumea!

Nunta este un eveniment extrem de emotionant pentru miri, insa si pentru parintii acestora.

Dupa traditionalul vals al mirilor, urmeaza si dansul dintre tata si fiica, care are o sensibilitate aparte.

Insa protagonistii clipului de mai sus au decis sa le ofere invitatilor un moment un pic mai deosebit.

Asa ca tata si-a inceput dansul cu fiica intr-o nota sensibila si dupa cateva secunde au abordat un stil mult mai dinamic.

Dansul de nuntă al unei tinere împreună cu tatăl ei este unul dintre cele mai aşteptate momente în cea mai frumoasă zi a unei mirese.

Mikayla Ellison Phillips şi tatăl ei, Nathan Ellison, au dansat pe cinste în faţa celor 400 de invitaţi la nunta organizată pe 8 octombrie, în Utah, Statele Unite.

Cei doi nu s-au limitat la un simplu dans, pe o singură, piesă, ci au pregătit un repertoriu variat, care a inclus titluri precum „Butterfly Kisses”, „U Can’t Touch This” şi „Bye Bye Bye”, dar şi hiturile „Party Rock Anthem” – LMFAO, „Shake Your Groove Thing” – „Peaches & Herb” şi „It’s Not Unusual” – Tom Jones.

Cel mai tare lucru a fost să-l văd pe tatăl meu atât de fericit. A fost un vis împlinit”, a declarat tânăra în vârstă de 25 de ani pentru emisiunea „Good Morning

Mikayla este o dansatoare experimentată, iar tatăl ei a exersat mişcările timp de o săptămână. „Sunt cel mai mare copil şi singura lui fată, aşa că tata a avut doar o şansă să facă aşa ceva.

De ani de zile tot zicea că vrea să danseze cu mine când o să mă mărit şi până la urmă m-a convins”, a mărturisit ea. „Am dansat în fiecare noapte„, a mai dezvăluit ea.