Radio Simplu

Credea că MIREASA i-a fost furată, așa cum e obiceiul, dar a zis să o mai caute prin casă împreună cu cavalerul de onoare. A auzit zgomote ciudate dintr-o cameră, așa ca a deschis ușa. A găsit-o acolo! Când a văzut ce făcea, a început să plângă

Deși nunta ar trebui să fie unul dintre cele mai minunate momente din viață, pentru un tânăr ziua nunții a devenit rapid un coșmar.

Un mire a observat la miezul nopții că mireasa lui lipsea, așa că a început să o caute peste tot. Cum nu a găsit-o și nici nu răspundea la telefon, a presupus că aceasta a fost furată, conform tradiției.

Totuși, la una moment dat mirele se plimba cu cavalerul de onoare și prietenul lui cel mai bun prin casa închiriată pentru evenimentul lor fericit. Atunci cei doi au auzit câteva sunete ciudate care veneau dintr-o cameră.

Deși la început nu le-au dat mare importanță, văzând că se tot repetau au decis să deschidă ușa încăperii. Ce au văzut înăuntru le-a provocat amândurora un șoc uriaș.

Ce făcea mireasa care nu fusese furată? Ea era în pat cu barmanul angajat să se ocupe de barul deschis de la petrecere. Cei doi întrețineau relații intime, dar mirele nu s-a enervat. A scos telefonul, i-a filmat, și apoi a arătat tuturor invitaților descoperirea care i-a distrus viața.