Radio Simplu

A auzit SUNETE care veneau din această CRĂPĂTURA și a mers să investigheze. Surpriza uriașă pe care a avut-o când a băgat mâna în interiorul ei. Ce a găsit e DE NECREZUT!

Întâmplarea s-a petrecut într-o zonă rurală de lângă Glasgow, în luna mai 2016, în jurul orei locale 18. Oamenii au auzit inițial diverse sunete, dar nu au realizat din primele momente de unde anume vin.

Separat de turma sa, un miel a căzut într-o crăpătură în pământ. Norocul său a fost ca doi bărbați care se plimbau pe câmp în acele momente au auzit scâncetele animalului și au făcut tot posibilul să îl scoată din groapa în care a căzut.Salvarea animalului nu a fost ușoară. Se pare că mielul era captiv între bucățile de pământ, iar scoțienii nu aveau nicio idee cum să procedeze pentru a îl elibera.

Lipsiți de inspirație, dar dornici să ajute, cei doi bărbați au făcut tot posibilul pentru a îi reda libertatea animalului. Căutând cu mâna, unul dintre ei i-a găsit gâtul animalului și a început să îl tragă ușor afară. În tot acest timp, colegul său de plimbare a filmat întreaga scenă.

“Din ce știm noi, mielul e bine și s-a întors alături de mamă sa.”, a scris unul dintre salvatori în descrierea clipului postat pe YouTube, conform Daily Mail.