Radio Simplu

Credea că i s-a furat mașina, însă a doua zi s-a trezit cu ea la ușă, alături de un bilet și o sumă de bani. Nu o să îți vină să crezi ce a scris hoțul

GALERIE FOTO (2)

Este cu adevărat neplăcut să rămâi fără lucrurile preferate și să îți fie furate. Iar dacă este un obiect valoros, cu atât mai mult.

Erin Hatzi din Portland credea că i-a fost furată mașina, așa că a făcut o plângere la poliție. A doua zi, însă, mașina a reapărut în fața casei, alături de un bilet și o sumă de bani. Femeia a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce scrie pe bilet.

„Bună,

Imi pare foarte rău pentru că ți-am furat mașina. L-am trimis pe un prieten cu cheile pentru a-mi aduce mașina, un Subaru roșu, și s-a întors cu mașina ta. Nu m-am uitat la mașină decât abia dimineață și mi-am zis: asta nu este mașina mea!

Poftim niște bani pentru benzină și îmi cer iertare pentru șocul și supărarea pe care ți le-am cauzat cu siguranță. Îmi pare rău pentru greșeală!”, scria în biletul care a devenit viral pe Internet.

Polițiștii au confirmat faptul că la modelele mai vechi de Subaru este posibil ca aceeași cheie să poată fi folosită la mai multe mașini. Așa se explică faptul că prietenul persoanei care a scris biletul a putut să descuie mașina și să plece cu ea, potrivit oregonlive.com.