Radio Simplu

Corul de copii cântă o melodie care lasă publicul și jurații în lacrimi

Atunci când cântă un cor, puterea atâtor voci la unison este izbitoare. Mult mai multă profunzime și dimensiune pot fi atașate atunci când mai multe voci își unesc forțele. Un cor este capabil să schimbe armonia prin a cânta împreună ca o singură voce, sau să o spargă prin a crea textură și fluiditate.

Oamenii au fost mereu impresionați de frumusețea unei melodii cântate de un cor. Acesta este Voices of Hope Children, o organizație non-profit din California, America, format din 70 de copii talentați cu vârste între 5 și 17 ani.

Copiii vin din medii diferite, având grade variate de experiență. Corul a fost fondat pentru copii, indiferent de barierele economice sau sociale – este gratis. Directoarea corului Voices of Hope Children este Sarah Grandpre, iar ea este cea care a adus întreaga echipă la emisiunea America’s Got Talent.

La prima audiție, Simon a întrebat-o: „Ce ai face cu un milion de dolari dacă ai câștiga acest sezon?” Sara nu ezită să răspundă, aproape întrerupându-l, spunând: „dacă vom câștiga, vom investi toți banii în organizație pentru a avea șansa să ajungem la mai mulți copii prin muzică!”

Acest răspuns i-a uimit pe jurați și ei au trecut de acest prim pas. În cea de-a doua prestație și la recomandarea juraților, corul și-a îmbunătățit abilitățile vocale și îngregul spectacol și au venit pregătiți să ofere tot ce au mai bun.

Au ales cântecul „How Far I’ll Go”, din desenele animate de la Disney, Moana și, trebuie să recunoaștem, chiar cântă minunat. Prestația și implicarea celor mici a făcut publicul și jurații să lăcrimeze, asemenea și unor copii din cor care nu și-au mai putut ține emoțiile în frâu.

De la vocile corului din spate, la vocile principale, acest moment muzical va ajunge la inimle tuturor. Sarah a făcut o treabă extraordinară în a pregăti acești copii pentru o oportunitate unică, iar dragostea și emoțiile sunt atât de evidente!

Jurații sunt impresionați până la lacrimi la finalul melodiei, iar juratul special invitat Ken Jeong nu se sfiește să demonstreze asta. După câteva comentarii din partea celorlalți jurați, printre care și al lui Simon Cowell care spune că ei sunt numărul care au progresat cel mai mult de la audițiile inițiale, Ken spune: „De la noi toți, la voi toți…” și apoi apasă butonul auriu care îi trimite direct în semifinale.

Sarah și copiii sunt extrem de fericiți, iar confetiile aurii curg pe întreaga scenă. Este un moment superb pe care acești copii îl merită! Atunci când observăm că munca noastră dă roade și că totul duce către succes, nu putem decât să lăcrimăm de fericire, așa cum au făcut mulți dintre copii.

Imaginile au fost postate pe Youtube pe 17 iulie și au fost vizionate de atunci de peste două milioane de ori, ceea ce înseamnă că oamenii din toată lumea au vrut să ia parte la fericirea acestor copii absolut minunați și talentați!

În unele din comentarii, oamenii spun că au urmărit imaginile de mai multe ori pentru că s-au simțit pur și simplu fericiți atunci când au văzut fericirea celor mici.