Radio Simplu

Coronavirusul îi dă viaţa peste cap! Vlăduţa Lupău se gândeşte să îşi amâne nunta cu Adrian Rus

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România. A devenit regina muzicii populare de pe YouTube, piesele ei adună milioane de vizionări și sunt extrem de apreciate de toți fanii săi.

De când a apărut în industrie este lider de piață și este chemată la foarte multe evenimente. Vlăduța Lupă face o atmosferă incendiară la fiecare concert și își ține publicul aproape.

Recent, cântăreața a fost invitată la emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre planurile de viitor și despre cel mai important moment din viața ei, care urmează să aibă loc pe 30 aprilie. Vlăduța Lupău și fotbalistul Adi Rus, fostul portar al celor de la CFR Cluj, urmează să își unească destinele. Toate lucrurile au fost puse la punct, însă, se pare că noul coronavirus este posibil să îi strice planurile frumoasei cântărețe.

În contextul apariției noului tip de virus care a provocat o panică la nivel global, planurile Vlăduței sunt în primejdie. După ce și-a anulat o mare parte din concert, cântăreața speră că nu o să fie nevoită să își anuleze chiar și propria nuntă.

„Sperăm să nu avem problem din cauza coronavirusului. Chiar tata mi-a zis: «Ce facem cu nunta, dacă se prelungește perioada asta?». Nu cred că avem noi așa ghinion. Am ales special data asta, joi, 30 aprilie, pentru că a doua zi e 1 mai, zi liberă”, a spus Vlăduța Lupău.

Artista a dezvăluit că la marele eveniment o să cânte Andra.