Radio Simplu

Ce s-a ales de averea lui Irinel Columbeanu

În urmă cu 7 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 70 de milioane de euro. Banii s-au evaporat, iar surse din preajma sa susțin că acest fapt l-a făcut să își schimbe viața radical. Cât despre ”palatul” de la Izvorani, e și el istorie.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în 2008 și 7 milioane de euro în 2009. Afaceristul conducea noul model de Rolls Ryce Phantonm EWB, personalizat cu becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice, geam mobil care separa pasagerii de șofer și multe altele, în valoare de 600.000 de euro, dar și un Bentley de 220.000 de euro.

De asemenea, deținea mai multe imobile în București, terenuri la Ciolpani și un palat la Izvorani. Potrivit usor surse din preajma afaceristului, citate de Click, Columbeanu ar fi decis, toamna trecută, să se mute într-un apartament cu două camere, într-un cartier de pe lângă București, și că ar conduce un Opel la mâna a doua.

„Mai rămâne în urmă cu chiria și cu întreținerea”
Drept dovadă stă faptul că a fost văzut adesea prin complex, la plimbare ori la cumpărături. Culmea este că ar fi rămas în urmă și cu plata chirie.

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit o persoană care locuiește în același cartier, pentru sursa citată.

De altfel, acesta ar fi și motivul pentru care a făcut pace cu Monica și a hotărât ca fata lor, Irinuca, să meargă în America, dat fiind că nu mai poate plăti taxele școlare și nici nu își mai permite cheltuieli de întreținere.

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleași surse, pentru publicația numită.