Radio Simplu

Copilul de şase ani dispărut de acasă a fost găsit mort

Un copil în vârstă de şase ani din judeţul Giurgiu a fost căutat de poliţişti după ce a dispărut de acasă. La misiune a participat şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, dar, din păcate, copilul a fost găsit fără suflare.

UPDATE: Băieţeul a fost găsit mort, în râul Neajlov. La faţa locului a ajuns un echipaj medical, dar copilul nu a mai putut fi salvat.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, pe data de 19 mai, în jurul orei 10, poliţiştii Secţiei Nr. 8 Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Crevedia Mare, cu privire la faptul că nepotul său, Nicuşor Stefan Dorobanţu, de 6 ani, din localitate, a dispărut.

Băiețelul are o înălţime de 90 de centimetri, 20 de kilograme, ten deschis, păr blond, drept, scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas drept, mic, fără semne distinctive. În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi culoare alb-albastru.

La misiunea de căutare a copilului participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.