Radio Simplu

Copiii ei intrau mereu peste ea când era pe wc și în duș, voia să aibă și ea intimitate, dar ce le-a scris pe ușă i-a făcut să …

Copiii ei intrau mereu peste ea când era pe wc și în duș, voia să aibă și ea intimitate, dar ce le-a scris pe ușă i-a făcut să le fie rușine! De atunci nu mai îndrăznesc nimic: ,,Dacă mami e în baie…”
Orice tânără mămică îi poate urma sfatul:

Dacă ești mamă înseamnă că ai foarte puțin timp pentru tine. Imaginează-ți! Vrei să faci un duș, mergi în baie, închizi ușa, iar în doar câteva minute începe bătutul în ușă, sunt niște bocănituri care te fac să tresari, așa că sari din duș, acoperită toată de șampon, cu doar un prosop pe tine, doar ca să vezi că unul dintre copiii tăi a vrut să îți arate ceva ce tocmai a desenat, sau să te întrebe dacă știi unde este creionul lui roșu. Sună familiar?

 

Ei bine, o femeie s-a supărat să îi roage pe copiii ei să îi acorde puțină intimitate, măcar la baie, așa că a scris un bilet pentru ei pe ușa din baie.

Iată ce a simțit nevoia să le transmită:

DACĂ MAMI E ÎN BAIE NU AVEȚI VOIE SĂ:

1. Să ciocăniți, decât dacă casa a luat foc, cineva sângerează și/sau moare.

2. Să țipați la mine întrebându-mă tot felul de lucruri cât timp auziți apa de la duș curgând. Vă vând un pont: N-AUD NIMIC!

3. Să mă așteptați la doar câțiva milimetri de ușă pentru ca apoi să urlați tot voi la mine că v-am lovit cu ușa, de parcă ar fi vina mea.

4. Să îmi băgați bilețele de orice fel pe sub ușă, mai ales dacă puneți întrebări cu mai multe variante de răspuns și trebuie să încercuiesc căsuța! Înainte de a face asta, întrebați-vă atât: Pot supraviețui în următoarele două minute fără mami?

DA sau NU