Radio Simplu

Circ la Masterchef. Raluca Podea, bucătăreasă pentru Brigitte şi Florin Pastramă?

Momente de tensiune maximă a Masterchef. Joi seara vom avea parte de un schimb de replici tăios între una dintre concurente şi invitaţii surpriză. Raluca Podea, concurentă în show-ul de la pro Tv, va da ochii cu Brigitte şi Florin Pastramă, soţul brunetei fiind fostul ei iubit.

Emoțiile și conflictele ating cote înalte când în bucătăria MasterChef vor sosi Florin și Brigitte Pastramă, care le vor cere concurenților să gătească pentru ei. De cum îi vede Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin, se aprinde şi refuză categoric să le prepare ceva. Blodina chiar ameninţă că le va pune otravă în mâncare. Raluca Podea a fost părăsită de Florin Pastramă după ce el a participat la Fermă şi s-a îndrăgostit de Brigitte. Acum, soţ şi soţie, fosta doamnă Năstase şi Florin Pastramă fac afaceri împreună, relaţia lor fiind una consolidată. Deşi sunt un cuplu sudat, Raluca Podea va reuşi să le strice liniştea şi armonia în familie.

„Eu sunt cu Peștele, el e cu Vita!”

„Eu sunt cu Peștele, el e cu Vita!”, replică care l-a amuzat teribil pe Mihai Bobonete. „Jur că fix așa a zis. MasterChef Minds:)) Cădea-mi-ar ciorba din gura!!!”, a completat actorul din serialul de la PRO. Comentariile nu au întârziat să apară. O internaută a scris „Ce să zic, potriveală 1 la 1, cum s-ar spune: gura păcătosului, adevăr grăiește”, în timp ce un bărbat a scris „Adevărul se spune mereu în glumă.”

Loading...