Radio Simplu

Cine şi-o aminteşte pe fosta soţie a lui Eddie Murphy? Nicole este super sexy în costum de baie, la 53 de ani

GALERIE FOTO (5)

A fost căsătorită, timp de 12 ani, cu Eddie Murphy, însă Nicole nu este recunoscută doar ca fosta soţie a celebrului actor, ci şi ca fotomodel, om de televiziune, designer, actriţă şi femeie de afaceri.

Chiar dacă au trecut 13 ani de când a divorţat de Eddie Murphy, Nicole i-a păstrat numele şi este în continuare urmărită la fiecare pas de paparazzi. Având un corp de invidiat, în ciuda faptului că are 53 de ani şi a născut de cinci ori, Nicole Murphy reuşeşte să atragă toate privirile, iar recent ea a fost fotografiată alături de regizorul Antoine Fuqua.

Până aici, nimic ciudat, doar că bărbatul de 55 de ani încă este căsătorit cu Lela Rochon, iar cei de la Daily Mail au profitat din plin de acest lucru, afirmând că Nicole Murphy se sărută cu un bărbat însurat. Însurat, dar despărţit de soţia lui, care, totuşi, părea să fie foarte apropiată de Antoine Fuqua în luna februarie.

Chiar dacă Nicole şi Antoine au fost surprinşi în timp ce se sărutau şi îşi petreceau timpul împreună într-un hotel din Italia, un apropiat de-al celor doi le-a spus celor de la Daily Mail că ei sunt doar foarte buni prieteni.

Nicole Murphy e si bunica si, cel mai probabil, e una dintre cele mai sexy de la Hollywood.