Radio Simplu

Chestionare auto. Ce traseu trebuie să urmaţi pentru a vira la stânga în intersecţie?

GALERIE FOTO (2)

Ce traseu trebuie să urmaţi pentru a vira la stânga în intersecţie?

A. Traseul 1;
B. Traseul 2;
C. Traseul 3.

Răspuns corect: C

Citeste si: DANA NĂLBARU ȘI-A PUS IAR TOT INTERNETUL ÎN CAP DUPĂ CE A APĂRUT NEMACHIATĂ! REACȚIA FOSTEI SOLISTE A TRUPEI HI-Q A FOST NEAȘTEPTATĂ

Dana Nălbaru a fost criticată de către urmăritorii ei pe rețelele de socializare. Ce i-au spus fostei soliste a trupei Hi-Q și ce face acum blondina.

Dana Nălbaru – un nume de o rezonanță puternică în industria muzicii românești. Cea care a cântat ani de zile în trupa Hi-Q este acum criticată de câțiva dintre urmăritorii săi, după ce Dana Nălbaru a ales să se dedice familiei și să pună mai puțin preț pe imaginea ei. Dacă în trecut artista prefera mereu să fie cochetă, aranjată, coafată și să poarte cele mai în vogă ținute, de ceva timp Dana a ales să se ”reprofileze„, mai ales că are o familie. Soția lui Dragoș Bucur pare să nu fie, totuși, acceptată de toată lumea, din simplul fapt că îi place să fie cât mai naturală, să se afișeze simplu, fără machiaj, fără să utilizeze filtrele de înfrumusețare de pe rețelele de socializare.

Ajunsă la vârsta de 44 de ani, Dana Nălbaru pune mai mult preț pe oamenii de suflet, pe familie și pe viața proprie, decât pe alte lucruri care, așa cum știm cu toții, sunt trecătoare.

Ce bătrână ești la față…”, ”Ce rău arăți… Ai îmbătrânit vizibil. Arăți de 50 ani. O doamne”, ”Doamne, ce ai îmbătrânit. De nerecunoscut”, „Bun, mămică, am înțeles! Modestă, am înțeles, dar măcar puțin aranjată…”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Dana le-a primit la anumite imagini.

Și, totuși, există și persoane care au spus lucruri frumoase despre ea: „Naturală și frumoasă! Fără filtre horror și operații și mai și!! Te iubim!”, ”❤️Ești superbă”, ” Ești frumoasă oricum, și cu zâmbet și fără”, „Ești tu obișnuită cu botoxate, injectate cu acid hialuronic, tunate, de aia”, „Arată cum ar arăta natural orice femeie trecută de 43 de ani, fără filtre și injecții etc, o femeie care nu e superficială, nu se va teme de trecerea timpului. Cea mai mare problema pentru un om superficial este să accepte că oricine îmbătrânește”.

Dana Nălbaru, reacție neașteptată pentru cei care au criticat-o dur
Pe de altă parte, însă, Dana Nălbaru a simțit că trebuie să răspundă, mai demult, pe blogul ei celor care o critică pentru modul în care arată în prezent. Fără să împartă jigniri, așa cum au făcut câțiva dintre internauți la adresa ei, Dana și-a spus punctul de vedere pe platforma respectivă, arată Libertatea pentru Femei.

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuza-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri. Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problema. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din “la bine şi la greu”. Cam aşa îşi imaginează doamna care mi-a scris azi că îmi va spune soţul meu peste ceva timp. Redau mesajul dânsei: «de ce nu ai grijă de tine…??? păcat…..să arăţi ca şi când ai fi o servitoare….DAR ştiu servitoare care arată mai îngrijite…..deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….şi încă o mai fac….. ÎNGRIJEŞTE-TE… că o să te lase şi soţul tău….şi să nu te miri….»

Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă dacă s-au lovit în joacă. Ce nu mai ştie dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire şi linişte. Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase”, a explicat Dana Nălbaru pe blogul său.

sursă foto: arhivă Verdict