Radio Simplu

Cine o înlocuiește pe Anamaria Prodan la „Gospodar fără pereche”. Preia ștafeta o altă vedetă foarte cunoscută

Anamaria Prodan a anunțat că își dă demisia de la Pro TV, de la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”. Vedeta a declarat că nu mai are timp și este nevoită să renunțe la acest job pe care îl făcea cu atâta plăcere. O altă vedetă cunoscută îi ia locul.

Timp de două sezoane, Anamaria Prodan a căutat gospodari pentru a-i însura, pentru a le forma o familie în adevăratul sens al cuvântului. Ea îi făcea fericiți pe alții, în timp ce pentru familia ei nu mai avea timp. Fetele ei îi reproșau că nu le mai dedică timp, că nu e atentă la nevoile lor. Sexy-impresara a decis să renunțe la emisiune de dragul familiei și să se concentreze asupra jobului său, la transferurile din fotbal.

A anunțat și cine îî va lua locul la Pro TV: „Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”

Este posibil ca Mihaela Rădulescu să îi ia locul impresarei. Prezentatoarea e în relații foarte bune cu postul TV, după ce a fost jurat la Românii au talent, a prezentat și emisiunea Ferma, iar acum va avea o apariție surpriză la Masterchef.

Rămâne de văzut dacă Mihaela Rădulescu va prelua ștafeta, cert e că Anamaria Prodan lasă emisiunea pe mâini bune.

Mihaela Radulescu va zbura de la Monaco direct în bucătăria MasterChef
‘Musafir bombă!’ sau ‘feblețea mea din copilărie..’ sunt doar două dintre reacțiile pe care le vor avea concurenții când vor afla că în această seară o vor avea ca invitată specială pe Mihaela Rădulescu. Vedeta a venit direct de la Monaco pentru a le face o surpriză concurenților ajunși la proba de eliminare!

Mihaela nu a venit cu mâinile goale, ci a adus fiecăruia câte o valiză cu ingrediente! Provocarea va fi cu atât mai mare pentru concurenți cu cât preparatele lor vor fi degustate de către Mihaela și jurați, care vor decide la finalul probei cine va părăsi competiția!

Chiar dacă vor fi vizibil emoționați de invitatul special, cei 8 concurenți aflați în pericol de eliminare nu vor renunța la speranță, ci vor lupta cu toate armele din dotare: ‘Fac o farfurie de-o să le stea comentariile în gât!’.

Foto: PR, Facebook

Sursa:Viva.ro