Radio Simplu

Chiar şi după ce au fost salvaţi de pe străzi, acești cățeluși nu contenesc să se îmbrăţişeze

Acești doi cățeluși au împărtășit aceeași soartă, fiind abandonați pe străzi, și poate tocmai de aceea au legat o prietenie foarte strânsă.

Tot timpul sunt de nedespărțit, iar refugiul lor pare a fi un templu budist din Ho Chi Minh, Vietnam. Acolo au fost găsiți de o călugăriță care i-a luat sub aripa ei protectoare.

Tabloul în care cei doi patrupezi apar îmbrățișați constituie dovada vie că dragostea și bunătatea se regăsesc din plin și în lumea animalelor. Cel mai mare dintre câini îl îmbrățișează cu multă căldură pe cel mai mic, oferindu-i protecție necondiționată.

Pentru acești bieți cățeluși nu este deloc ușor să trăiască sub cerul liber, în frig și înfometare, fără o mână care să le ofere puțină dragoste și blândețe. E uimitor însă cât de mult se susțin unul pe celălalt ajungând să ofere oamenilor o lecție de viață adevărată.

Șansa lor a fost o călugăriță budistă care i-a găsit stând unul lângă altul și care i-a adoptat oferindu-le un cămin primitor și multă dragoste. Numai astfel de oameni cu inimă mare, care știu să prețuiască orice suflet nevinovat, pot face un gest atât de frumos!