Radio Simplu

Cele mai importante caracteristici al zodiei Berbec

Un lucru pe care îl cunoaștem cu toții foarte bine cu privire la Berbec este faptul că în vocabularul lor nu vom găsi niciodată cuvântul calm, pentru că nu pot sta locului aproape niciodată. Dacă nu ai cunoscut niciun Berbec până acum, e bine să știi că nu-i intimidează intenționat pe ceilalți, ci acest lucru face parte din personalitatea lor.

Berbecul este o persoană bună, dar nu iartă niciodată lipsa de respect din partea unei persoane, nici măcar dacă aceasta îi e dragă. Berbecii sunt oamenii prezentului, aleg să trăiască momentul de acum și să lase viitorul pentru gândurile altor persoane. Un Berbec nu își face niciodată prea multe griji pentru ceea ce urmează.

Berbecii preferă persoanele autentice, care nu se ascund niciodată de față cu ceilalți și aleg să se comporte exact așa cum sunt. Nu are rost să te ascunzi de un Berbec, știu foarte bine ce fel de persoană ești, chiar de la prima întâlnire.

Berbecii sunt persoane foarte corecte, dar, ai grijă, atitudinea ta determină modul în care vei fi tratat de un Berbec. Berbecii pot fi cele mai de treabă persoane sau cel mai aprig dușman în funcție de modul în care sunt tratați.

Berbecii obișnuiesc să își încurajeze persoanele dragi și să le ridice moralul în orice situație. În consecință, Berbecii sunt niște psihologi minunați, știu să te convingă că au dreptate și că realitatea e cea pe care o văd ei, chiar dacă tu aveai anterior, o părere diferită.

Răbdarea Berbecilor este extrem de limitată. Pe lângă faptul că fac ei lucrurile destul de repede, nu suportă persoanele lente, lucrurile care nu merg rapid de la sine sau un calculator care merge foarte încet și îi strică planurile inițiale.

Berbecii nu așteaptă foarte mult de la partenerul lor dacă lucrurile nu merg așa cum trebuie. O îmbrățișare și dorința de a-i asculta e tot ce cer de la tine.

Berbecul devotat nu va înșela niciodată și așteaptă același lucru de la partenerul de viață. Faci o mare greșeală dacă înșeli un Berbec, răzbunarea lor nu cunoaște margini și poate apărea atunci când te aștepți mai puțin.

Berbecii sunt sinceri și corecți, așa că detestă persoanele care umblă cu șiretlicuri. Vor să cunoască toate detaliile și nu o iau niciodată pe ocolișuri cu nimic în viața lor.

Deși par duri, Berbecii se înmoaie complet atunci când o persoană varsă lacrimi de față cu ei, sunt pur și simplu copleșiți și vor face orice e posibil pentru a te alina și pentru a-ți aduce din nou zâmbetul pe buze.

Atunci când se îndrăgostesc, Berbecii nu așteaptă prea mult pentru a-și dezvălui sentimentele, preferă să facă asta imediat ce își dau seama că simt ceva pentru persoana respectivă. Pentru ei nu există jumătăți de măsură. Fie sunt îndrăgostiți cu adevărat, fie nu.

Berbecii sunt de obicei persoane care vorbesc mult. Atunci când un Berbec tace și nu mai vorbește cu tine o perioadă de timp, trebuie să începi să îți faci griji. Cel mai probabil l-ai supărat cu ceva și acum este extrem de nervos, așa că tace ca să nu-și verse nervii pe tine.