Radio Simplu

Cel mai tare dans de nuntă indian!

Indienii sunt foarte cunoscuți pentru petrecerile lor de nuntă opulente, luxoase și extravagante, pline de culoare, muzică și dansuri superbe.

Un eveniment asemenea unei nunți indine este o celebrare avantajoasă, sărbătorită cu mult entuziastm și fericire.

Astfel de momente de la nunțile oamenilor sunt faimoase în toată lumea, dar ceea ce separă nunțile indiene de celalalte sunt dansurile lor specifice.

Se spune că dansul este sufletul fiecărei nunți din India. Unii dintre invitați nu sunt chiar experți, dar nimeni nu simte lipsa nevoii de se mișca pe ringul de dans în propriul său ritm, iar asta este valabil la toate nunțile din lume.

Invitații îți recunosc fericirea și dragostea către miri prin dans, ceea ce înseamnă că le urează binevenit în lumea mariajului.

Totuși, nu toate dansurile indiene sunt la fel. Totuși, în cazul tuturor dansurilor indine, există o ceremonie prin care se prezintă un dans și o melodie specială numită Doamna Sangeet, unde femeile cântă și dansează.

Mai mult, în unele cazuri, mireasa și mirele pregătesc un dans în stil Bollywood pentru mirii lor, indiferent din ce parte a Indiei sunt.

Acesta este și cazul miresei din filmuleț care a pregătit un dans cu totul special pentru alesul inimii sale.

În ceea ce privește percepția străinilor față de nunțile indiene, ceea ce iese cel mai tare în evidență este îmbrăcămintea, accesoriile și machiajul special al acestora.

Fiecare ținută în parte este plină de culoare, de opulență, iar în cazul familiilor bogate, de aur și pietre prețioase.

Costumele indiencelor sunt pline de culori vii, bijuteriile sunt superbe, iar mirii păstrează întocmai tradițiile, ceea ce este de apreciat.

Nunțile indiene sunt ceremonii care necesită multă seriozitate până în momentul petrecerii, atunci când mirii și invitații se pot destinge și pot dansa după pofta inimii.

Dansul mirilor din acest filmuleț începe timid, iar mireasa, înconjurată de nouă prietene își începe mișcările delicat.

Ceea ce este absolut incredibil, este faptul că mireasa reușește să danseze timp de peste 17 minute fără să se oprească, ceea ce trebuie să fie extenuant, mai ales ținând cont de emoțiile prin care probabil a trecut.

Mireasa indiancă a avut și un moment în care i-a dansat mirelui singură, iar acesta era vizil emoționat. Mirele o privea cu multă dragoste și nu și-a luat ochii de la noua lui mireasă.

Atunci când mireasa a terminat pașii de dans pe care trebuia să îi facă sngură, prietenele ei au continuat să o ajute cu mișcările lor specifice, dar asta nu e tot!

Mireasa a avut un dans special cu unul dintre copiii din familia ei, a încercat să introducă anumite elemente moderne și a zâmbit pe tot parcursul dansului fără încetare!

Ca o surpriză, mireasa a dansat și alături de câțiva dintre bărbații invitați la nuntă, ca apoi, toată lumea să se unească pe ringul de dans asemenea unei scene de film indian.

Aceasta a invitat în coregrafia ei și persoane mai în vârstă, cel mai probabil părinții ei care s-au alăturat bucuroși.

Cel mai emoționant moment a fost atunci când, la sfârșitul dansului, mireasa a invitat-o pe ringul de dans și pe bunica ei pentru a face o poză de familie împreună.