Radio Simplu

Cel mai simplu test de personalitate! Alege un număr și descoperă lucrul despre tine pe care nici tu nu-l știai!

Vrei să afli ce te separă de alți oameni? Alege un număr de la 1 la 9, apoi citește descrierea din dreptul cifrei respective ca să afli ceva nou despre tine.

Cifra unu reprezintă bucurie, optimism și poftă de viață. Ești o persoană echilibrată cre vede mereu luminița de la capătul tunelului. Pentru tine, paharul este pe jumătate plin!

Cifra doi îi reprezintă pe cei mărinimoși și sensibili, care sar în ajutorul oamenilor care au nevoie de ei. Lumea te admiră și te privește ca pe un model în viață.

Cifra trei marchează armonia și o atitudine prietenoasă. Îți plac pacea și echilibrul și eviți conflictele, ca un pacifist adevărat.

Cifra patru este numărul creativității. Inspiri oamenii din jurul tău și ei sunt mereu inspirați de tine. Aduci mereu culoare și lumină în viața celor dragi.

Cifra cinci îi reprezintă pe cei care apreciază loialitatea și discreția. Ești o persoană prietenoasă și de încredere, pentru care iubirea și familia sunt totul!

Cifra cinci îi reprezintă pe cei care apreciază loialitatea și discreția. Ești o persoană prietenoasă și de încredere, pentru care iubirea și familia sunt totul!

Cifra șase este pentru oamenii sociabili și prietenoși. Vezi mereu latura bună a oamenilor și, de aceea, ești mereu inima oricărei comunități.

Cifra șapte îi reprezintă pe cei care preferă să aibă cercuri restrânse de prieteni foarte apropiați. Ești foarte atașat de familie și de prieteni.

Cifra opt marchează multă generozitate și o inimă plină de dorințe caritabile. Poți ierta foarte ușor, iar acest lucru îți oferă o perspectivă unică asupra lumii.

Cifra nouă este pentru oamenii cu bogat simț al umorului. Ești plin de viață și extrem de rezistent. Nu există niciu obstacol în viața ta care te poate doborî!