Radio Simplu

Acest test te va caracteriza exact așa cum ești. Alege un copac și află câteva trăsături suprinzătoare ce te definesc!

Sunconștientul tău îți controlează viața, chiar dacă nu-ți dai seama de asta. Îți propunem un test care te va ajuta să descoperi unele particularități ale caracterului tău. Pentru asta privește imaginea de mai jos și alege un copac care îți place mai mult.

Copacul nr.1 – Responsabilitate și echilibru

Ești o persoană foarte responsabilă și, de obicei, faci totul cu umor și entuziasm. Acest lucru te ajută se treci mai ușor peste orice greutăți și provocări ale vieții. Ești o fire calmă și echilibrată, ceea ce este și un avantaj și un dezavantaj în cazul tău, întrucât preferi mai bine să taci decât să lupți pentru dreptate. Chiar și așa, atitudinea ta binevoitoare față de lume te ajută să ai relații sănătoase atât la locul de muncă, cât și acasă.

Copacul nr. 2 – Colaborare și chibzuință

Ești persoana care știe că coopereze și să interacționeze cu oameni diferiți – asta este o caracteristică deosebită a ta, care te avantajează. Ești o fire răbdătoare și empatică, de aceea știi să-i asculți pe cei din jur și să le oferi sfaturi prețioase. Din nefericire caracterul tău bun, îi face pe unii oameni să se folosească de tine.

Copacul nr.3 – Mărinimie și inteligență

Ești un om generos, care este gata mereu să sară în ajutor. Inteligența și erudiția te ajută să găsești soluția pentru orice problemă. La asta te ajută raționalitatea și insistența ta. Plus la toate, ai învățat să previi și să prognozezi anumite evenimente, pentru că toate deciziile tale sunt luate cu mare precauție, ca să eviți consecințele nefaste.

Copacul nr.4 – Sensibilitate și creativitate

Tu ești persoana care iese din tipare prin creativitate și inspirație, întrucât tot ce faci este deosebit. Potențialul tău creativ te ajută să treci peste greutăți, de aceea calea ta în viață pare mai ușoară. Sensibilitatea te ajută să depășești conștient orice situație și îți oferă un imbold spre atingerea scopurilor.

Copacul nr.5 – Hărnicie și productivitate

Ești o persoană foarte muncitoare, asta te ajută mult în viață. Datorită insistenței și determinării tale obții succes în tot ceea ce faci. Productivitatea te ajută să realizezi orice sarcină, ceea ce te ajută să avansezi rapid în carieră.

Copacul nr.6 – Imaginație și acuratețe

Ești o persoană dinamică, activă și energică, mai ales când e vorba de muncă. Nu-ți stă în fire să alegi căi ușoare, ești omul care își alege singur drumul și țelul spre care se îndreaptă. Anume această viziune a ta te ajută să obții rezultate maxime și să câști faima și admirația celor din jur.