Radio Simplu

CE UMILINȚĂ! CUM S-A RĂZBUNAT HORIA BRENCIU PE ANTENA 1, DUPĂ CE ȘI-A DAT DEMISIA ȘI A PLECAT LA PRO TV!

Horia Brenciu a încheiat ”socotelile” cu Antena 1, alegând tabăra adversă, respectiv Pro TV. Este jurat la ”Vocea României”, iar ultimele informații confirmă faptul că Horia a făcut alegerea cea mai bună.

Este ”one man show”, are carismă și priză la public. Iar emisiunea în care Horia Brenciu este jurat se bucură de audiențe record. AsearĂ, show-ul ”Vocea României” a luat din nou caimacul, clasându-se pe primul loc la capitolul ”audiențe”. Pro TV lasă în urmă Antena 1, iar una dintre vedetele postului este chiar Horia Brenciu. Antena 1 a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea, obținând locul doi (cu emisiunea ”iUmor”), conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro.

Pe segmentul național, Pro TV a fost lider în toată țara. ”Vocea României” a obținut o medie de aproximativ 1,6 milioane de telespectatori în fiecare minut, pe intervalul de intersecție cu ”iUmor”, emisiunea difuzată de Antena 1. Antena s-a clasat pe poziția secundă, cu o medie de 1,1 milioane de privitori în fiecare minut, pe același interval orar. Kanal D – locul trei – a reușit să obțină un milion de telespectatori pe același interval orar, conform sursei precizate mai sus. Locurile patru și cinci au fost ocupate de România TV și Antena 3.

”Am mâncat cu toții… ciolan cu varză călită”
Pro TV și-a lansat grila de toamnă, iar printre surprize se numără și reîntoarcerea lui Horia Brenciu pe scaunul de jurat la Vocea României. Nu i-a fost deloc greu să reintre în pâine, mai ales că ceilalți jurați l-au făcut să se simtă… ca acasă.

”În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi însă, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă. Am mâncat cu toții… ciolan cu varză călită. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui… Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva!. ”Tudor Chirilă e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabile”, a mai declarat Brenciu.