Radio Simplu

ADELA POPESCU, ÎN CULMEA FERICIRII. A FĂCUT ANUNȚUL LA 10 LUNI DUPĂ CE A DEVENIT MAMĂ PENTRU A DOUA OARĂ

GALERIE FOTO (2)

Zile pline de bucurii pentru frumoasa Adela Popescu. După ce a împlinit 33 de ani, cu doar câteva zile în urmă, vedeta și-a anunțat fanii de pe Instagram că trăiește alte momente de fericire.

”La multi ani, mama frumoasa, primul meu Rai… ❤️”, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei postate pe pagina de socializare, iar fanii au descifrat, imediat, misterul. Ieri a fost ziua de naștere a mamei Adelei Popescu, Doina, iar un astfel de eveniment trebuia marcat așa cum se cuvine. Și nu numai în familie, ci și online, alături de fanii vedetei.

Adela Popescu, surprinsă cu un gest romantic de soțul ei, Radu Vâlcan
Adela Popescu a împlinit, pe 8 octombrie, 33 de ani și, pe lângă darul special pe care i l-a pregătit cu ocazia acestui eveniment special, Radu Vâlcan i-a mai pregătit o surpriză! El a decis să o ducă la serviciu cu mașina pentru ca astfel, sărbătorita să poată sta cât dorește pe telefonul mobil și să răspundă tuturor mesajelor pe care le primește în privat și nu numai. Blocați în traficul infernal din București, cei doi soți și-au făcut un selfie, iar Radu Vâlcan a fost cel care l-a postat pe Internet.

“M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.?
La mulți ani, iubirea mea!?”, a fost mesajul scris de soțul sărbătoritei pe contul lui oficial de Instagram.