Radio Simplu

Ce umilință! Andreea Mantea îi dă „fatala” lui Cristi Mitrea! Lumea a crezut că s-au împăcat, dar nu e deloc așa

GALERIE FOTO (2)

S-a vehiculat, în ultima vreme, ipoteza conform căreia Andreea Mantea și Cristi Mitrea au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt, așa că nu ar fi exclus ca în showbizul autohton să se reconstruiască un cuplu celebru. Totuși, Andreea Mantea vine cu o decizie ”extremă”, iar Cristi Mitrea nu va înghiți, cu ușurință, afrontul.

Atunci când era alături de Cristi Mitrea, Andreea Mantea și-a făcut un tatuaș pe încheietura mâinii stângi. Se întâmpla în anul 2014, iar vedeta s-a hotărât, acum, să îl șteargă. În consecință, Andreea a mers la un salon specializat și a realizat prima ședință cu laser, una mai puțin dureroasă ar fi crezut. Procedura va consta în mai multe ședințe – una pe lună -, iar tatuajul va dispărea complet. Pe vlogul personal, de altfel, Andreea a filmat prima ședință.

Ce salariu are Andreea Mantea
Vedeta moderează reality-show -ul „Puterea dragostei”, emisiune care se bucură de un real succes. Totodată, Andreea Mantea este în pole-position și în emisiunea „Se strigă darul”, acolo unde prezintă alături de Mihai Mitoşeru.

Salariul vedetei este un subiect de mare interes pentru public, toată lumea întrebându-se, frecvent, cât câştigă Andreea Mantea, cu atât mai mult cu cât se împarte între România şi Turcia. Pe malurile Bosforului, Andreea filmează emisiunea matrimonială. Potrivit revistei “VIVA!”, Andreea Mantea ar încasa 8.000 de euro în fiecare lună – 37.760 lei – o sumă la care unii dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Cu banii pe care îi câștigă, vedeta are grijă ca fiului ei, David, să nu îi lipsească nimic.