Radio Simplu

Ce transformare! Lavinia Pârva, ești din nou slăbuță, dar te îmbraci ca o bunicuță!

GALERIE FOTO (2)

Lavinia Pârva trece cu siguranță printr-o perioadă în care experimentează foarte mult, pentru că viața de mămică nu este deloc ușoară. Cea mai recentă apariție a ei, surprinsă de paparazzii CIAO.RO, nu prea o caracterizează și o face greu de recunoscut.

Perioada sarcinii a făcut-o pe soția lui Ștefan Bănică să adune multe kilograme în plus, fiind, evident, un șoc, s-o vezi așa, după ce am fost obișnuiți să ne ”delectăm” ochii cu formele ei perfecte de odinioară. Sătulă însă probabil să tot citească comentarii răutăcioase, a luat măsuri urgente după ce a născut, reușind să slăbească extrem de mult într-un timp foarte scurt.

E de înțeles și de apreciat. Altceva nu înțelegem, și-anume stilul doamnei Bănică. Paparazii CIAO.RO au surprins-o în parcarea unui magazin, la cumpărături, în timp ce împingea la un cărucior doldora cu mâncare, îmbracată cu un poncho cu blăniță care se potrivea mai bine unei doamne trecută de prima tinerețe. Lavinia are, totuși, 35 de ani, și un corp ”nou” pe care ar trebui să-l pună în evidență mai mult. Ca să nu mai vorbim despre noua ”investiție” despre care se vorbește că ar fi făcut-o, un implant mamar de toată frumusețea pe care-l ține ascuns.

Cum s-a aflat asta? Pentru că într-una dintre cele mai recente fotografii postate de cântăreață pe contul ei de socializare se poate observa că poartă o bustieră specială. În general aceste bustiere sunt purtate după operația la sâni și sunt recomandate de medici.

Lavinia Pârva a trecut și prin alte schimbări în ultima perioadă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a mărit prima dată buzele, și-a schimbat forma sprâncenelor, iar acum, poftim, și-a pus silicoane pe care le ascunde sub haine demodate.

Ștefan și Lavinia s-au căsătorit în secret
Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în 2017, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret!

Sursa: Ciao.ro