Radio Simplu

Ce spune Alex Bodi despre momentul în care o agresează pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Dragușanu țin primele pagini ale ziarelor de când au anunțat divorțul care a uimit pe toată lumea. Ieri a apărut o filmare în care Alex stă de vorba cu Bianca și toată lumea a presupus că el ar fi agresat-o. Bianca se poate auzi pe filmare țipând: ”vrei sa ajungi la știri?”. Totodată, ea îl împinge cu piciorul încercând să îl îndepărteze.

Ce spune Alex Bodi despre momentul în care o agresează pe Bianca Drăgușanu
Alex Bodi a ales să spună public care este versiunea lui și ce s-a întâmplat de fapt ieri, între el și Bianca, în parcarea unui resutaurant de fițe din București. Afaceristul a spus unui reporter Kanal D că nu se pune problema de o agresiune.

”Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună… Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii… Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia.

Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca… Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?”a declarat Bodi, potrivit wowbiz.ro

Aseară, după evenimentul neplăcut, ceid oi și-au făcut apariția împreună la un eveniment în cadrul căruia Bianca Drăgușanu a primit un premiu. Ea a menționat că va face o conferință de presă în care va spune tot ce se întâmplă de fapt, pentru că au apărut prea multe speculații în ultimul timp.

Vă reamintim că anunțul divorțului a fost făcut de Alex Bodi, care a subliniat faptul că ei nu pot ajunge la un compromis pentru a avea o relație normală.