Radio Simplu

Ce mult a suferit fiica cea mică a lui Adrian Minune: «La grădiniță am fost marginalizată pentru că eram țigancă!»

GALERIE FOTO (2)

Pas curajos făcut de Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, la Vocea României de la Pro Tv. Tânăra şi-a făcut o mulţime de simpatizanţi după prestaţia din concurs, deşi în copilărie recunoaşte că nu a avut atât de mult succes în relaţia cu cei din jur. Fata celebrului cântăreţ de manele a făcut mărturisiri durerose despre perioada în care copii se fereau de ea speriaţi că le-ar putea sustrage jucăriile.

Adriana Simionescu (16 ani) a venit la Vocea României pentru a demonstra că nu este doar fata lui Adrian Minune, ci şi o bună cântăreaţă care poate ajunge pe cele mai înalte scene şi fără ajutorul celebrului ei tată.

”Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară”, și-a început povestea tânăra de 16 ani.

Dacă după prestaţia artistică de la Vocea României care l-a convins pe Horia Brenciu să se întoarcă şi să o ia în echipa lui, şi-a făcut mulţi fani, în copilărie Adriana a suferit teribil.

Adriana Simionescu studiază la Liceul Dinu Lipatti
”Încă de la grădiniță a fost marginalizată, de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă și poate dacă stau pe lângă colegi le lipsesc jucăriile. La sport eram ultima aleasă că sunt țigancă, o întrebam pe mama mereu de ce nu am aceeași culoare la piele. Nu vreau să cânt manele, pentru că mediul în care muncește tata nu mi se potrivește. Mediul acela nu e bun pentru o fată. Vreau să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult ca Beyonce. Consider că e curajos să fiu aici.