Radio Simplu

Ce se întâmplă atunci când încerci prea mult pentru un bărbat căruia nu îi pasă de tine

Sunt sigură că nu o dată ai întâlnit un bărbat care părea interesat, atras, încântat de tine, îşi dorea să vă vedeţi zilnic, iar apoi, fără niciun avertisment, are loc o schimbare de atitudine şi începe să te ignore. Iată câteva explicații care te ajută să privești situația mai lucid.

Nu-i pasă prea mult de tine

Ceea ce își dorește el e mult mai important decât tine, în general, iar acțiunile sale conduc la nevoia firească de a te ignora. Probabil că ești doar o distracție la îndemână pentru el, iar asta nu îl motivează să îți ofere mai mult decât timpul petrecut la club și la film.

Pur și simplu și-a pierdut interesul

E posibil ca în viața lui să fii apărut lucruri, activități sau persoane noi mult mai interesante decât tine, cel puțin în viziunea lui. Acesta poate fi un motiv suficient de puternic pentru care să își fi mutat centrul de interes.

Vrea să vă despărțiți, dar nu găsește cuvintele potrivite să îți spună asta

Într-adevăr, foarte mulți bărbați recurg la această tehnică. Preferă să te ignore până când tu vei fi cea care pune capăt relației.

Ești pe locul doi

E foarte posibil să te placă, dar nu ești cea mai importantă persoană din viața lui. Poate preferă mai mult timp cu prietenii, poate se implică în alte activități sau poate, pur și simplu, vrea să fie mai mult timp singur.

A cunoscut pe altcineva

Un scenariu des întâlnit este acela în care a mai intervenit o a treia persoană, iar el nu poate renunța nici la tine, nici la ea. Cum cea mai simplă variantă este să se împartă, până decide ce vrea cu adevărat, comportamentul lui s-a modificat.