Radio Simplu

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VASLUIANUL PĂGUBIT CU 10.000 DE EURO DE O TÂNĂRĂ CU 30 DE ANI MAI TÂNĂRĂ. SCANDAL MONSTRU PE FACEBOOK: „MĂ P$% PE TRIBUNALUL TĂU”

GALERIE FOTO (3)

Constantin Popa, 51 de ani, bărbatul din Vaslui care ajungea „vedetă” în presă după ce o tânără cu 30 de ani mai tânără l-a păcălit cu 10.000 de euro, caută în continuare să își facă dreptate.

Vasluianul și tânăra din localitatea Buda și-au mutat conflictul în mediul online. Deși dosarul lui Constantin Popa a ajuns pe masa judecătorilor, fata, acum în vârstă de 20 de ani, așa cum puteți vedea și în prinscreenurile publicate de Vremea Nouă, îi râde în față.

Citește și: Dragostea găsită pe internet costă! Ce a pățit un vasluian, după ce o minoră l-a înșelat cu 10.000 de euro. Bărbatul a cerut ajutor în instanță

Totodată, Constantin Popa mai susține și faptul că autoritățile din România nu fac nimic să îl ajute. Sursa citată mai sus că totul s-a împotmolit la postul de Politie din Osesti, acolo unde ar fi trebuit să fie audiați și martorii.

De la ce a pornit povestea
Povestea a început după ce, în urmă cu mai bine de 5 ani, Popa, plecat la muncă în Finlanda, a crezut că a reușit să-și găsească și iubirea vieții lui. Chiar dacă tânăra cunoscută pe o retea de socializare are cu 30 de ani mai puțin, bărbatul a crezut-o și, timp de 3 ani a ajutat-o cu bani. Venit în țară pentru a fi alături de tânără, Constantin Popa a constatat că, de fapt, a fost păcălit cu peste 10.000 de euro.


„Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Osești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditatii și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spune ea dar, oricum, examenul nu l-a luat.

Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am gpsit-o acasã. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa.

Suma ar depăși 40.000 de euro
De asemenea, bărbatul a povestit că suma cheltuită a depășit 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

Nu rata: Cum își bate joc de justiție cel mai sadic student din România

În 2018 a făcut și o plângere penală pentru înșelăciune. Dar, răspuns la plângerea sa a primit după aproximativ doi ani. „După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat și am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. As vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spunea Constantin Popa atunci.