Radio Simplu

ALEX BODI I-A FĂCUT “AVANSURI” CÂNTĂREȚEI ANNA LESKO: “CÂND VREAU SĂ IAU O PAUZĂ DE LA BIANCA, LA TINE VIN!”

Oficial, Alex Bodi formează un cuplu alături de Bianca Drăgușanu… “În secret”, pe Instagram, mai exact, afaceristul i-a făcut “avansuri” cântăreței Anna Lesko. Patru dintre fotografiile postate recent de focoasa artistă l-au determinat pe afacerist să mărturisească public că își dorește să ia “lecții în privat” de la ea.

Alex Bodi i-a făcut “avansuri” cântăreței Anna Lesko: “Când vreau să iau o pauză de la Bianca, la tine vin!”
La 41 de ani, Anna Lesko este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc. Originară din Republica Moldova, cântăreața a primit în urmă cu câteva ore un mesaj incitant de la Alex Bodi… O promisiune chiar!

“Când vreau să iau o pauză de Bianca, la tine vin. Ești prea periculoasă… am ce învăța de la tine” este comentariul lăsat de afacerist pe contul de Instagram al artistei când a postat patru poze în care apare în ipostaze senzuale. Deocamdată, Anna Lesko nu i-a răspuns public iubitului Biancăi Drăgușanu. Dacă mesajul lui Alex Bodi a fost însă doar o glumă piperată, rămâne de văzut. El și-a recuperat de curând contul de Instagram și, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, urmărește doar șase persoane pe cunoscuta rețea de socializare, iar partenera lui de viață nu se numără printre acestea.

Alex Bodi are mai multă inițiativă în dormitor decât Bianca Drăgușanu
Gestul controversatului afacerist vine la o săptămână după ce a dezvăluit cine are, de fapt, mai multă inițiativă în dormitor dintre el și Bianca Drăgușanu. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, unde fosta prezentatoare de la Kanal D și iubitul ei au fost supuși ulterior “Testul cuplului”. Moderatorul de la Pro TV le-a adresat întrebările de mai jos. Desigur, doar după ce s-a asigurat că aceștia au închis ochii și nu trișează.

“Cine spune mai des «Te iubesc»?” – Alex Bodi.
“Cine e mai iubăreț? Care are mai multă inițiativă în dormitor?” – Alex Bodi.

Cine cheltuiește mai mulți bani?” – Alex Bodi.

“Cine minte mai mult?” – Alex Bodi.

“Cui îi sare țandăra mai repede?” – Alex Bodi.

“Cine e mai amuzant?” – Alex Bodi.

“Cine facem mai multe reproșuri în relație?” – la această întrebare Alex Bodi a arătat cu degetul spre el, iar Bianca Drăgușanu, spre ea.

“Care dintre voi doi are mai multe idei fixe?” – Bianca Drăgușanu.

Iar la finalul interviului, Alex Bodi a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a veni în cadrul rubricii “Spui tot sau îți ia gura foc”.