Radio Simplu

Ce s-a întâmplat cu soția lui Ciprian Marica, după ce a fost înșelată! Decizia radicală pe care a luat-o

GALERIE FOTO (2)

Ioana Marcu a trăit momente cumplite în scandalul escapadei amoroase de la Cluj a soțului ei, Ciprian Marica. Tânăra a avut de înfruntat două situații – cea în care a aflat inițial despre trădare, și cea în care videoul a apărut pe Internet, și a aflat toată România. De atunci au trecut câteva luni, timp în care numai ea știe ce a simțit.

Ce s-a întâmplat cu soția lui Ciprian Marica, după ce a fost înșelată! Păreri de rău după escapada de la Cluj
În ciuda presiunii cauzate de greșeala soțului ei, Ciprian Marica, Ioana Marcu a rămas alături de acesta și de familia pe care a întemeiat-o cu fostul internațional. O prezență discretă, soția lui Marica s-a abținut de la orice fel de declarații cu privire la acest subiect.

Soțul ei, în schimb, a declarat recent, într-o emisiune la GSP.ro, că este un om asumat și că nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut el. Întrebat ce s-a întâmplat atunci, Marica a spus că a fost o situație stânjenitoare pentru el, o situație în care nu ar fi trebuit să se afle. Fostul internațional a mai spus că a înțeles și a învățat din această experiență.

Se pare că timpul le vindecă pe toate, și că soția lui l-a iertat, pentru că Ciprian Marica a declarat că au reușit să treacă peste și să depășească momentul.

„Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a spus Marica, la GSP.ro.

Ioana Marcu nu a făcut declarații și, din câte se pare, a devenit și mai discretă decât era. Aceasta și-a șters contul de Instagram.