Radio Simplu

Ce face acum Adrian Cristea, după ce s-a retras din fotbal. Cum a apărut în public fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Ce face Adrian Cristea acum? Cunoscutul sportiv s-a restras din fotbal și se pare că și din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă acum fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și cum și-a făcut bărbatul apariția?

Ce face acum Adrian Cristea? Fostul iubit al lui Drăgușanu s-a retras din fotbal
Celebru Adrian Cristea a renunțat la fotbal, iar odată cu sportul de performanță pe care-l făcea s-a dus și stilul sănătos de viață. Din păcate, acesta se pare că nu mai are deloc grijă de el, ajungând să fumeze de zor. Cum un sportiv trebuie să aibă anumite restricții, mai cu seamă să uite de viciile pe care le-ar fi avut odinioară, Cristea a stat cuminte până să renunțe la fotbal.

Acum, ieșit din teren, și-a dat frâu liber poftelor. Fostul fotbalist și-a păstrat totuși același stil vestimentar care-l caracterizează. „Prințul” a fost surprins de către paparazzi spunews.ro la o terasă de fițe din Capitală. Acesta se afla în compania unui prieten alături de care savura o băutură răcoritoare și trăgea cu poftă dintr-un trabuc.

„M-am săturat să fiu subiect de presă”
Amintim că acesta a devenit cunoscut în lumea mondenă la brațul Biancăi Drăgușanu. Fostul fotbalis al Stelei s-a iubit alături de fosta asistentă de televiziune preț de patru ani, ulterior susținând că nu-și mai dorește să fie în centrul atenției datorită notorietății Biancăi.

„Eu vreau să-mi văd de viaţa mea şi de carieră, asta este prioritar pentru mine! Lumea vorbeşte multe, dar nu văd de ce. M-am săturat să fiu subiect de presă pentru că aşa îţi doresc unii. Până nu vine cineva cu dovezi concrete despre ce aş fi făcut eu cu Bianca la Paris, le-aş recomanda tuturor să mă lase în pace”
Adrian Cristea (Sursa: click.ro)