Radio Simplu

Ce s-a ales de SEBASTIANA, stareta care a nascut GEMENE! Cum arata ACUM si din ce a ajuns sa-si castige banii

GALERIE FOTO (2)

Stareta Sebastiana a devenit cunoscuta acum 9 ani, in urma unui scandal urias. Aceasta era insarcinata si a tinut ascuns totul pina i-a venit sorocul.

Sebastiana a nascut gemeni, iar de atunci a fost obligata sa renunte la viata monarhala.

Acum, stareta lucreaza intr-un depozit de incaltaminte, ca gestionar. Sebastiana nu a marturisit nici acum cine este tatal gemenelor Ana Ecaterina si Maria Nectaria.

În urmă cu 9 ani, maica de la mănăstirea din Tăriceni (județul Călărași) năștea gemene la Spitalul Colentina din București. Abia când mămica de 40 de ani a spus că nu le vrea şi asistenţii sociali au început o anchetă medicii au aflat că au în faţă o măicuţă, iar tatăl ar fi fost tot un prelat, însă Maica Sebastiana a refuzat să-i dezvăluie identitatea.

Până la urmă, femeia a păstrat copilele, dar a fost exclusă din viața monahală până când acestea vor împlini vârsta de 18 ani.

În prezent, Elena Gâtlan, așa cum se numește în cartea de identitate fosta călugăriță, își întreține gemenele concepute în mănăstire din salariul pe care îl câștigă la o fabrică de încălțăminte. Viața sa se pare că va fi însă din nou răscolită, pentru că mai-marii Bisericii ar fi aflat identitatea iubitului său secret. Acesta ar fi un călugăr din Borșa, care este acum cercetat disciplinar.

Momentul este unul cum nu se poate mai sensibil pentru Biserica Română, în contextul în care în ultimele luni scandalurile au fost la ordinea zilei: arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie este anchetat pentru fapte de corupție, cântărețul-preot Cristian Pomohaci e acuzat că a făcut sex cu un băiat minor, iar pe internet au apărut filme porno cu episcopul Hușilor.