Radio Simplu

Ce s-a ales de fiica lui Cristian Boureanu, la 3 ani de la mega-scandalul din centrul Capitalei. Cum arată Ioana

GALERIE FOTO (4)

Au trecut 3 ani de la marea ceartă dintre Boureanu cu fiica sa. Se pare că cei doi, după o păruială ca la carte și cu amenințări al unui schimb de custodie cu mama fetei, au îngropat de tot securea războiului. Tânăra este nu de foarte mult timp majoră și se pare că și-a schimbat extrem de mult atitudinea asupra tatălui său. Cum arată acum Ioana și cât de mult s-a schimbat fizic?

Ioana Boureanu, după 3 ani de la mega-scadalul cu tatăl său
Ioana s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Fiica lui Cristian Boureanu reușește să facă invidioase multe dintre tinere datorită frumuseții pe care o deține. Fata s-a schimbat destul de mult fizic în acest timp. Aceasta s-a făcut blondă și are un stil vestimentar total diferit, alegând deseori să se îmbrace destul de sexy.
„La liceu mă îmbrac decent. În rest, îmi place să combin. Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat. Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu”
Ioana Boureanu

„Sunt numai minciuni și invenții”
Cu toate că acum trei ani scadalul dintre ea și tatăl său era pe prima pagină a ziarelor, acum totul pare ca și uitat. Cei doi au ales să șteargă totul cu buretele și să o ia de la zero. Nu de puține ori a fost văzută în preajma iubitei fostului om politic, semn că apele s-au calmat și în privința Laurei Dincă.

„Ceea ce face tatăl meu mi se pare exagerat. Eu consider că după acest scandal și după ceea ce a făcut ar trebui să încerce să se calmeze și să nu caute alte subiecte de discuție despre viața mea personală, pe care să le facă publice. Mi-aș dori să nu mai bage toate minciunile în presă pentur atenție și să nu vorbească în felul în care vorbește despre copilul lui la televizor. Cât despre Laura, prefer să nu mai intru în detalii, acest copil caută atenție. Declarațiile pe care le dă la televizor sunt numai minciuni și invenții, nici măcar prezentate în așa fel încât să pară credibile”
Ioana Boureanu, în urmă cu 3 ani