Radio Simplu

ADRIAN DE LA INSULA IUBIRII, CONDAMNAT DEFINITIV! CE AU DECIS MAGISTRAȚII PENTRU FOSTUL CONCURENT AL SHOW-ULUI DE LA ANTENA 1

Lovitură dură în familia numeroasă de la “Insula Iubirii”! Adrian Boțoc, unul dintre foștii concurenți din sezonul 5 al emisiunii, și-a primit sentința definitivă, după ce, iniţial, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în procesul de purtare abuzivă. Magistrații au decis, iar controversatul tânăr trebuie să se supună hotărârii judecătorești.

Adrian Boțoc de la “Insula Iubirii” , condamnat definitiv într-un dosar penal
Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj s-au îndurat de Adrian Daniel Boțoc, care a fost condamnat pe fond la un 1 cu suspendare și au dispus amânarea aplicării unei noi pedepse de 8 luni. Astfel că după termenul de supraveghere de 2 ani, în care trebuie să fie cuminte, e ca și cum pedeapsa nu ar fi existat și nu apare în cazier. În plus, fostul concurent la “Insula Iubirii” este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

“În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, arată soluţia Curţii de Apel Cluj.

Vă reamintim că Adrian Boțoc a fost cercetat în urmă cu ceva timp într-un dosar de purtare abuzivă, după ce la sfârşitul anului 2016, el a lovit un bărbat care a venit să petreacă în clubul în care fostul concurent era bodyguard. În urma agresiunii, victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. “Am fost nevoit să urmez un tratament de recuperare chinuitor având în vedere faptul că inculpatul mi-a fracturat mandibula (…) Am suferit şi sufăr de un traumatism fizic şi psihic ca urmare a loviturii încasate de la inculpat”, a declarat victima pentru ziardecluj.ro.