Radio Simplu

Ce rasă de câine ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Dacă eşti în căutarea unui patruped pentru tine sau familia ta, Astrosens.ro vă prezintă o listă cu sugestii care pot fi potrivite în funcţie de zodie sau ascendent.

Berbec: Ciobănesc german

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc asertiv care ia inițiative, personalitatea ta este oglindită de ciobănescul german. Condus de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este gata de acţiune, la fel ca această rasă orientată spre misiune, care deseori ajută în armată și este cunoscută pentru că este super activă.

Taur: Basset Hound

Ca un semn de pământ relaxat, iubitor de confort, care rareori se grăbește și preferă să se așeze des, s-ar putea să vă regăsiţi în rasa basset hound. Taurul este condus de Venus, planeta plăcerii și este cunoscut pentru că este un mare fan al relaxării, la fel ca acest echivalent canin care adoră un pui de somn dulce.

Gemeni: Russell Terrier

Dacă te-ai născut sub acest semn de aer sociabil și vorbăreț, de multe ori zumzăi de la un lucru la altul. Gemenii sun foarte comunicativi, fiind conduși de mesagerul Mercur. De aceea, s-ar putea să te înţelegi foarte bine cu această rasă de câine. Este un patruped curios căreia îi plac trucurile şi sunt cunoscuți pentru că sunt foarte vocali și inteligenți.

Rac: Collie

Ca un semn de apă sentimental, grijuliu, care poate înţelege emoțiile altora și are aptitudinea de a oferi sprijin cald și iubitor la fiecare pas, te-ai putea înţelege de minune cu acest căţel. Racii, al căror conducător este luna maternă, sunt intuitivi, plini de compasiune și grijulii la fel ca rasa făcută celebră de Lassie.

Leu: Golden Retriever

Leii strălucitori, iubitori de lumina reflectoarelor, conduși de soare, nu pot să nu fie vedetele principale în toate spectacolele. Un golden retriever, adesea reprezentat ca fiind un câine de familie în filme și emisiuni TV, va fi o potrivire perfectă pentru tine.

Fecioară: Pudel în miniatură

Dacă te-ai născut sub acest semn de pământ sensibil și orientat spre a-i ajuta pe ceilalţi, te-ai putea vedea în mini-pudelul inteligent, orientat spre oameni. Conduși de Mercur, Fecioarele sunt super-inteligente și comunicative, la fel ca această rasă elegantă.

Balanță: Bichon havanez

Ca un semn de aer simpatic și social, al cărui conducător este Venus iubitor de frumusețe, echivalentul tău canin este fără echivoc Bichonul havanez. Balanțele sunt cunoscute pentru că sunt fermecătoare, iubitoare de pace și apreciază orice ocazie de a-i distra pe alții, la fel ca această rasă ‘de jucărie’, foarte drăguță și afectuoasă.

Scorpion: Basenji

Dacă te-ai fi născut sub acest semn dinamic, misterios, foarte concentrat, nu ți-ar fi greu să te înţelegi cu un patruped din rasa Basenji. Aceşti câini sunt independenți, unici și curioși. Conduși de Marte îndrăzneț și de puternicul Pluto, Scorpionii sunt hotărâți, rezervați și magnetici, la fel ca acești pui care latră puţin dar ştiu ce vor.

Săgetător: Husky siberian

Ca un semn de foc zgomotos, jovial, al cărui conducător este expansivul şi norocosul Jupiter, îți poţi vedea spiritul în mult iubitul husky siberian. Săgetătorul este despre aventură și divertisment la fel ca aceşti căţei expresivi și carismatici.

Capricorn: Ciobănesc de Berna

Dacă v-ați născut sub semnul pragmatic, condus de pământ, condus de un maestrul serios Saturn, echivalentul dvs. canin este, fără îndoială, câinele de munte bernez. Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt harnici și devotați, la fel ca acești canini sârguincioși și loiali.

Vărsător: Shiba Inu

Ca un semn progresiv, orientat spre viitor, independent, condus de Uranus rebel, care schimbă jocul, s-ar putea să descoperi că Shiba Inu ţi se potriveşte. Vărsătorii sunt super-inteligenți și merg pe ritmul tamburului lor la fel ca aceşti patrupezi.

Pești: Cavalier King Charles Spaniel

Dacă te-ai născut sub semnul creativ, artistic al apei, condus de Neptun spiritual, magic, te-ai putea simți conectat la Cavalier King Charles Spaniel. Nativii Peștii sunt empatici, sensibili şi doresc doar să absoarbă toată dragostea ca această rasă loială, incredibil de dulce.