Radio Simplu

Ce principii promovează stilista nr. 1 din România Adina Buzatu

Ce principii promovează stilista nr. 1 din România Adina Buzatu

Adina Buzatu este un renumit designer de modă din România, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Ea este fondatoarea brandului Adina Buzatu, care se axează pe creații vestimentare elegante și sofisticate, potrivite pentru evenimente speciale.

În plus, Adina Buzatu este și un mentor și un antreprenor de succes, având propriul său program de mentorat pentru tinerii designeri și întreprinzători din industria modei. Ea încurajează antreprenoriatul și inovația în moda românească și promovează talentul și creativitatea tinerilor designeri.

Adina Buzatu este, de asemenea, un susținător activ al responsabilității sociale și a diversității, fiind implicată în mai multe proiecte caritabile și sociale. Ea promovează moda sustenabilă și își îndeamnă urmăritorii să achiziționeze haine de calitate, care să dureze în timp, în locul modei fast fashion.

Ce promovează stilista prin Trends By Adina Buzatu

Brandurile create de Adina Buzatu, cum ar fi Trends by Adina Buzatu promovează următoarele principii pentru vestimentația masculină:

  • Calitatea materialelor

Adina Buzatu pune un accent puternic pe calitatea materialelor utilizate în crearea hainelor pentru bărbați. Ea susține că hainele bine făcute, din materiale de calitate, sunt durabile și pot fi purtate de-a lungul timpului;

  • Atitudinea contează

Adina Buzatu susține că nu este suficient doar să porți haine bune, ci este important să ai și o atitudine corespunzătoare. Pentru ea, hainele sunt doar o extensie a personalității tale și ar trebui să te ajute să te simți mai încrezător în sine;

  • Încrederea în propria identitate

Adina Buzatu încurajează bărbații să aibă încredere în propria identitate și să aleagă haine care să se potrivească cu personalitatea și stilul lor individual. Ea crede că fiecare om ar trebui să fie el însuși și să nu încerce să se adapteze unor trenduri sau stiluri care nu se potrivesc cu personalitatea lor.

Cum obții un look fresh de fiecare dată cu doar 3 cămăși și 2 costume

În magazinele Trends Adina Buzatu găsești haine stilate pentru bărbați. Dar cum obții un look perfect cu doar câteva piese? 

Există mai multe moduri în care poți să asamblezi un look stilat cu trei cămăși și două costume pentru bărbați, și anume:

  1. Optează pentru un costum clasic într-o culoare neutră, cum ar fi negru sau bleumarin, și adaugă o cămașă albă închisă la culoare. Pentru un aspect mai interesant, adaugă o cămașă cu imprimeu subtil, cum ar fi dungi sau carouri, sub cămașa albă și lasă butonul de sus desfăcut pentru a permite ca imprimeul să fie vizibil;
  2. Poți opta pentru o pereche de pantaloni într-o culoare diferită de sacou, cum ar fi gri sau bej, și combină-le cu un sacou cu carouri sau un model cu textură, precum tweed. Asigură-te că culorile se potrivesc și nu sunt prea contrastante. Alege o cămașă într-o culoare potrivită pentru a completa aspectul;
  3. Dacă vrei să adaugi un plus de textură și dimensiune la outfit-ul tău, poți alege o cămașă cu guler și nasturi într-o culoare contrastantă, cum ar fi albastru deschis sau roz prăfuit. Asamblează cu un costum texturat, cum ar fi unul din lână cu un model subtil în relief;
  4. Poți opta și pentru o combinație casual, dar chic, asamblând un costum cu o pereche de pantaloni cu talie elastică și o cămașă din bumbac cu un design confortabil, cum ar fi o cămașă cu buzunar și nasturi. Adaugă o pereche de sneakers sau pantofi casual pentru un look mai relaxat.

În general, alege culori și modele care se potrivesc bine împreună și asigură-te că hainele îți vin bine și că te simți confortabil în ele. Un outfit bine asamblat poate arăta foarte stilat și îți poate da încredere în sine, astfel încât să te simți confortabil în pielea ta, chiar dacă nu ai foarte multe piese în garderoba ta.

Adina Buzatu te poate ajuta să-ți creezi propriul stil ca să te simți bine în pielea ta de fiecare dată când ieși din casă!