Radio Simplu

Ce noroc ai in viata, in functie de culoarea ochilor

Potrivit astrologilor, nu doar zodia este cea care conteaza atunci cand vorbim despre destinul si despre norocul unei persoane, ci inclusiv culoarea ochilor. Te-ai intrebat vreodata ce ti-a pregatit soarta, in functie de culoarea ochilor?

Horoscopul norocului are puterea de a arata multe nu doar despre personalitatea unei persoane, ci si despre soarta sa.

Cei care au ochi albastri sunt firi norocoase fiindca atrag toata viata atentia celor din jur. Au un spirit tanar si o energie aparte, cu care rezolva toate marile probleme.

In plus, aceste persoane au multe calitati si destinul parca le surade mereu, oferindu-le mult noroc si o viata frumoasa, plina de surprize placute, mai arata horoscopul norocului.

Despre ochii caprui se spune ca sunt persoane independente, care prefera sa faca totul pe cont propriu. Lupta mult pentru viitor, motiv pentru care soarta le rasplateste cu noroc si reusite din cand in cand si mai ales dupa ce au atins varsta maturitatii.

Persoanele cu ochi verzi dau dovada de multa inteligenta si sunt pasionate de tot felul de mistere. Au noroc in tinerete, dar acesta pare sa devina tot mai rar odata cu trecerea anilor, potrivit acesstui horoscop al norocului.

Ochii caprui apartin unor personalitati organizate, incapatanate si orgolioase, ce rar renunta la convingerile lor, fiind totodata firi receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale.

Sunt persoane analitice si rationale, care nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale ci prefera sa le faca fata. Aceste persoane exceleaza prin inteligenta, vorbe spirituale si sarm.

Au o putere de fascinare enorma asupra celor din jur. In dragoste, prefera sinceritatea si sentimentele sincere, pe care daca nu le gaseste relatia este sortita esecului, deoarece le place sa intretina relatii de durata si nu isi pierd timpul cu relatii superficiale de pe urma carora vor ramane doar amintiri si nimic altceva.

Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice pentru a o impresiona, pentru a mentione pasiunea, si ca relatia lor sa reziste.

Sunt firi sensibile, incantatoare, cu un simt al politetii innascut, care adora romantismul si carora le place sa-si faca noi prieteni pentru a-si largii orizonturile.

Se supara usor, dar dupa ce le trece a fel de usor deoarece au capacitatea de a reveni si de a o lua de la capat.

Atunci cand sunt suparati sau tristi, primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe un telefon si sa-si verse durerea confesandu-se unui apropiat.

Compatibilitate: persoanele cu ochi caprui este bine sa-si aleaga un partener de viata in baza capacitatii acestuia de a se sacrifica pentru ei. Un fundament sigur in familie va fi sustinut de un partener cu ochi albastri sau verzi.

Ochii albastri apartin persoanelor pasionale, senzuale si creative, care insa uneori dau dovada de superficialitate. Persoanele cu ochii albastri sunt atractive, inteligente, temperamentale, comunicative, aventuroase, dar si capricioase, poate si datorita faptului ca au foarte mare incredere in ei si uneori tind sa exagereze in aceasta privinta.

Energia pe care o emana ii ajuta pentru realizarea tuturor planurilor si ideilor, care vor fi sustinute cu succes de cei din jur. Aceste persoane sunt inzestrate cu atractivitate, inteligenta, senzualitate, istetime si impulsivitate care daca sunt bine puse in scena pot fi cheia unei vieti fericite.

De cele mai multe ori persoanele cu ochi albastrii sunt sociabile si se inteleg bine cu cei din jur. Pe plan sentimental se indragostesc foarte repede, insa la fel de repede le si trece.

Se poate spune ca sunt extrem de irascibili, insa au un atuu faptul ca uita foarte repede supararile.

Un defect al lor ar putea fi considerat capriciul manifestat adesea printr-o dorinta trecatoare, adesea extravaganta de obtine ceva pe plan material sau printr-o incapatanare copilareasca.

Compatibilitate: culoarea capruie a ochilor partenerului sau al partenerei este cheia spre o viata implinita deoarece spiritul analitic si rational al acestora le va infrana pornirile spre superficialitate si capricii copilaresti.

Ochii verzi se obtin prin mixarea a doua alte culori: galben si albastru, astfel suprapunerea a doua energii presupune cautarea eterna a echilibrului, iar scopul vietii devine dobandirea linistii interioare.

Ochii verzi apartin unor personalitati pasionale, gingase si senzuale carora le plac lucrurile simple si directe insa cu toate acestea au momente cand sunt atrase de lucrurile complicate si misterioase.

Sinceritatea, stabilitatea, bunatatea si stabilitatea in relatii sunt ingredientele succesului lor.

In dragoste sunt persoane constante si fidele care atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea vor face tot ce le sta in puteri pentru a-si pastra dragostea, armonia si linistea in relatie.

Au un apetit amoros foarte ridicat si pot fi adeseori foarte posesivi. Un defect a persoanelor cu ochii vezi este nevoia eterna de atingere a echilibrului fapt ce adeseori ii impiedica sa ajunga la un acord cu ei insusi.

Pentru ei este important ca oamenii dragi sa-i admire si sa fie de acord cu actiunile lor.

Compatibilitate: datorita gingasiei si a echilibrului de care au nevoie pentru o viata fericita partenerul sau partenera ideala este tot o persoana cu ochi verzi, deoarece doar in acest fel se poate spune ca se inchide perfect cercul.