Radio Simplu

Ce meserie a practicat Anna Lesko atunci când a venit în România. ”Vorbeam doar rusa”

Frumoasa Anna Lesko, în vârstă 41 de ani, în prezent jurat în emisiunea ”Falsez pentru tine” de la PRO TV, nu a oferit des prea multe detalii despre vața sa, însă acum a decis că este momentul s-o facă.

Ce meserie a practicat Anna Lesko atunci când a venit în România
Astfel, într-un interviu acordat pentru libertatea.ro, Anna Lesko a vorbit despre mai multe lucruri intime din viața sa, precum meseria prestată atunci când a ajuns în România.

“Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinții mei a fost un șoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin și dintr-o zonă în care educația era mai rigidă. Ca să înțelegi, eu nu am văzut un club toată adolescența mea. Am văzut când am venit în România. Eram într-o relație și partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un club. Până la 17 ani și jumătate nu intrasem în unul.

Eu am venit în România să cos costume pentru fete și așa am început să dansez. Am rămas aici. O perioadă scurtă de timp am stat la Constanța, apoi m-am mutat în București, unde am început facultatea. Încă nu terminasem clasa a XII-a la Chișinău, dar la momentul respectiv, exista o lege care le permitea basarabenilor să intre la facultate fără a mai da examen de Bacalaureat.

Nu vorbeam limba română, doar rusa, și din punctul ăsta de vedere, mi-a fost foarte dificil. Așa am reușit să-i conving pe ai mei să mă lase să stau în România. Mama venea la mine foarte des, de două ori pe lună. Acum, că mă uit în urmă, a fost o decizie foarte bună că am venit aici, pentru că am avut alte perspective în România.

România era foarte diferită de Moldova, dar m-am adaptat. Eu, fiind și copilăroasă, m-a ajutat să interacționez mai ușor cu oamenii. Mi-a fost mai greu cu limba, dar am făcut meditații cu o profesoară de limba română. Făceam și câte 8 ore pe zi, ca să pot să înțeleg cursurile de la facultate. Chiar profesoara mea, Ela Manolescu, m-a influențat să dau la Facultatea de Drept” a spus Anna Lesko.