Radio Simplu

Ce meserie a avut Teo Trandafir înainte de a deveni celebră. Detalii neștiute din viața vedetei Kanal D

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România! Vedeta de la Kanal D se află într-o perioadă extrem de bună a vieții ei și emană doar energie pozitivă. Deși toată lumea știe cine este Teo Trandafiri, puțini sunt cei care știu acest detaliu din viața omului de televiziune.

”Când eram eu mică și neștiutoare, a trebuit să fac multă școală. Când nu am mai fost mică și neștiutoare, aveam deja 22 de ani. Ceea ce a însemnat imediat după Revoluție, când m-am angajat vânzătoare. Deci nu, pentru un vânzător nu cred că-ți sună cineva părinții să-i felicite… (râde) Vindeam sticlărie, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a declarat Teo Trandafir, pentru Viva!

În urmă cu aproape șase ani, Teo Trandafir a suferit o intervenție chirurgicală pentru micșorarea stomacului. În prezent, vedeta are o siluetă de invidiat. Vedeta a împărtășit secretul succesului ei:

“Am un stomac foarte mic, norocul meu e că nu trebuie să mă abțin de la nimic. De exemplu, să mănânc un ou întreg pentru mine e exagerat, așa că mănânc jumătate. Odată făcut ‘gastric sleeve’ (nr. operație de micșorare de stomac) nu mai poți face excese alimentare pentru că nu ai unde să bagi. În schimb, nu pot să beau vin, pentru că mă doare, adică simt aciditate.

Nu mănânc murături pentru că simt aciditatea. Nu mă deranjează, dar creează disconfort și prefer să evit. Evit și fructe, dar în principiu pot să mănânc orice, până când devine neplăcut. Mănânc jumătate de ou la o masă și e vis”, a declarat Teo.