Radio Simplu

Ce mesaj i-a transmis Aurel de la ”Insula Iubirii” fostei sale iubite, care a intrat în show să-l ispitească?

Alexandra și Aurel au un istoric foarte complicat. Au fost concurenți în sezonul 3 al emisiunii ”Insula Iubirii”, însă cum bărbatul i-a fost infidel, a determinat-o pe Alexandra să pună punct relației. Acum, cei doi se întorc în sezonul curent al emisiunii, dar în roluri diferite.

În cel mai recent episod difuzat al emisiunii „Insula Iubirii”, gazda emisiunii a anunțat că Alexandra (n.r. fosta iubită a lui Aurel) se întoarce la Purimuntra, însă în rolul de ispită. Cum Aurel o înșelase deja pe Diana (n.r. partenera curentă) cu ispita Dana, producătorii au decis să-i mai acorde un test bărbatului. Aceștia vor să vadă dacă Aurel va rămâne impasibil în fața farmecelor fostei iubite.

Însă, până să se difuzeze episoadele cu pricina, fanii au sesizat un mesaj tranșant postat de Aurel pe contul lui de Instagram, la doar câteva zile după ce i-a fost anunțată prezența Alexandrei în emisiune. ”Te știu de când erai proastă… nu o face pe deșteapta”, este mesajul postat de Aurel pe respectiva rețea de socializare. Fanii cred că mesajul ar fi o săgeată trimisă către Alexandra.

Alexandra și-a găsit un nou iubit

Cum sezonul curent este filmat chiar de anul trecut, în februarie, totul s-a schimbat în viața lui Aurel, dar și a Alexandrei. Invitată ieri într-o emisiune televizată, Alexandra a recunoscut că și-a refăcut viața amoroasă. ”Acum 6 luni am găsit pe cineva și sunt foarte fericită, el are tot ce nu au 90% din bărbați:? respect, știe să fie atent cu o femeie, este foarte drăgăstos, este sincer și real.”, a spus ea.

Loading...