Radio Simplu

CE A PĂȚIT UN BĂRBAT DIN IAȘI DUPĂ CE A PRIMIT UN COLET DIN CHINA: „NU AM FOST ATENT ȘI…”

Sunt foarte mulți cumpărători care preferă să facă shopping online, cu atât mai mult cu cât, în această perioadă, distanțarea socială trebuie respectată din cauza crizei medicale a coronavirusului.

Unii români preferă să facă shopping exclusiv pe teritoriul țării, fără a apela la serviciile unor magazine sau firme din străinătate, dar alții preferă ambele modalități și au parte… de surprize. Așa s-a întâmplat în cazul unui ieșean care a primit la poștă un colet din China, numai că și-a dat seama, ulterior, că a fost vorba despre o eroare.

”Am ridicat un colet care vine din China, de la oficiul postal 4, Tatarasi dar nu am fost atent la nume desi avizul era pe numele si adresa mea, este adresat lui Sasha Roman.
Telefonul de pe colet nu este valabil, am sunat si e gresit numarul, asa ca am decis sa pun un anunt pe FB. Postati va rog acest mesaj, poate vede destinatarul si ma contacteaza”, a fost mesajul pe care l-a postat ieșeanul pe pagina de Facebook a grupului ”Ești din Iași dacă…”

”Anunțați poliția…”
Nu au lipsit nici reacțiile celor care au vizitat pagina de internet, firește.

”Sa nu il deschizi, poate e un virus cadou”, ”Puteti merge pana la adresa daca aveti posibilitatea”, ”Vezi sa nu explodeze!”, ”Bagă-l pe foc poate au trimis antidotul la prostia asta de boala imaginară ?????☢️☢️☢️☢️☢️”, ”Prafuri…..????”, ”Exista politie?”, ”Pai cel mai simplu si rapid este sa il depuneti la posta”, ”Duceti-l inapoi la posta”, ”Anuntati politia. Este posibil sa fie droguri , si sa va caute dilerii…”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți după ce au citit mesajul ieșeanului.