Radio Simplu

Ce a făcut Orban azi-noapte? Legătura dintre premier și Liviu Dragnea

Dezvăluiri absolut șocante în Parlamentu, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură. Premierul Ludovic Orban a fost făcut praf pur și simplu de către cei de la PSD. Aceștia l-au acuzat pe premier că ar fi omul fostului șef al PSD, Liviu Dragnea. Mai mult, un apropiat al lui Sorin Grindeanu l-a umilit pur și simplu pe actualul premier.

Scandal imens în Parlament la dezbaterea pe moțiunea de cenzură. Dinul lui Sorin Grindeanu, social democratul Alfred Simonis a dat de pământ pur și simplu cu Ludovic Orban, șeful PNL.

Orban, apropiatul lui Liviu Dragnea?!

Alfred Simonis îl acuză pe Ludovic Orban că este apropiatul lui Liviu Dragnea. Simonis a spus totul după ce Orban l-a ataca pe fostul șef PSD. „L-ați atacat pe domnul Dragnea, dar în 2012 ați ajuns parlamentar USL din pixul domnului Dragnea. Ați uitat?”, a tunat Simonis care a continuat atacurile.

„V-ați vitaminizat am înțeles azi noapte. 25 de tunuri penru clienții PNL. Ați privatizat medicina. Ați vrut să privatizați și SMURD-ul. Sunteți diabolic, domnule Orban. Banii împrumutați îi faceți cadou privaților, băncilor străine, clientelei dvs. politic. Nu vă este rușine? Câte ordonanțe să mai dați ca să câștigați alegerile? Românii au văzut cât sunteți de abuziv. Veți pierde”, a spus Simonis.

Și atacurile nu s-au oprit aici. „Sunteți în sală, domnule Grindă. Repetați după mine PNDL.

Aveați datorii la mogulii din sănătate, domnule Orban? Să demitem acest Guvern toxic pentru România”, a încheiat Simonis.

Și Titus Corlățean l-a făcut praf pe Orban. „Am fost stupefiat de caracterul dublicitar si farisei al Guvernului Orban. Minciuna si manipularea la care PNL si USR au recurs in aceste luni, atat în tara, cat si in tara, la APCE. NU ati inteles semnalul de la nivel european ceea ce reprezinta un exes al puterii, dl Orban.”, a punctat Titus Corelățean.

Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a cerut Comisiei de la Veneția să emită un punct de vedere cu privire la schimbarea legislației electorale din România, făcută prin asumarea răspunderii în parlament de către guvernul Orban.