Radio Simplu

Cazinourile live – Tot ce trebuie să ştii despre ele

Graţie tehnologiei astăzi avem posibilitatea să ne bucurăm de jocul preferat din intimitatea propriului cămin. Este suficientă chiar bătrâna staţie fixă de acasă şi un cont valid de jucător pentru ca în numai o secundă să fim în compania jocului adorat. Este oportunitatea care ţi se oferă de către orice cazino online care activează legal în ţară aşa că nu îţi mai rămâne decât să alegi platforma care ţi se pare cea mai ofertantă şi să dai drumul la joc.

Dar este posibil să treci cu nonşalanţă peste secţiunea de cazino live şi să nu ştii ce surprize te aşteaptă acolo. Ei bine, îţi dezvăluim noi tot ceea ce trebuie să știi despre ele şi cine ştie, chiar de astăzi poţi avea parte de o sesiune de joc profitabilă dacă alegi un joc de masă din această secţiune unică de ofertă.

Ce este un cazino live

Încă de la început trebuie să ştii că noţiunea de cazino live are în vedere participarea ta reală la un joc de masă deservit de către un dealer la fel de real. Singura diferenţă faţă de un cazino tradiţional este că nu te deplasezi la o anumită locaţie, faci acest lucru de la tine de acasă prin intermediul unei camere video de înaltă rezoluţie.

Mai pe înţelesul tuturor, participi la un joc de masă ca şi cum ai fi într-un cazino adevărat dar o faci din fotoliul de acasă. Totul se datorează tehnologiei care facilitează acest concept astfel încât tu să ai parte de atmosfera specifică a unui cazino adevărat.

Orice casino online românia oferă această facilitate aşa că încă o dată alegerea este numai a ta. Şi odată ce ai ales platforma dorită trebuie să îţi creezi un cont valid de jucător pentru că numai aşa poţi participa la un joc din această secţiune.

Lucrurile se desfăşoară ca la un cazino normal, tu te loghezi, alegi masa de joc şi îţi alimentezi contul de jucător. În momentul în care îţi anunţi participarea la joc dealerul îţi va prelua pariurile şi le va plasa exact acolo unde doreşti.

Toată această comunicare în timp real se realizează prin intermediul unei camere de luat vederi performante şi a unui chat live unde îţi vei tasta pariurile şi eventualele nelămuriri. Dealerul are obligaţia să îţi răspundă la orice întrebare aşa că vei comunica cu el numai în acest mod.

Un cazino live este însă o oportunitate de socializare pentru că pe lângă dealer poţi intra în contact şi cu ceilalţi participanţi la joc. Şi o poţi face la orice oră, de pe orice fel de dispozitiv electronic, fără nici un fel de restricţii.

Ce jocuri sunt disponibile în format live cazino?

Ai intrat cu siguranţă pe oferta unui cazino online şi ai văzut modul în care este prezentată oferta. Sloturile conduc detaşat ca şi număr, dar asta nu înseamnă că jocurile de masă nu sunt prezente acolo. Ba dimpotrivă, sunt 2 secţiuni distincte care le cuprind, jocurile de masă clasice şi cele în sistem live.

La cele clasice lucrurile sunt simple, selectezi un joc din oferta, setezi miza, faci un prim pariu şi în funcţie de rezultatul acestuia alegi să continui sau poate treci la un alt joc de masă. Şi pe secţiunea live lucrurile stau cam tot aşa, cu deosebirea că aici ai parte de interacţiune umană adevărată.

Şi vei observa cu siguranţă că în ambele secţiuni sunt prezente jocurile de masă clasice, ruletă, baccarat, blackjack sau poker. Dar în egală măsură vei observa că în sistem clasic jocurile de masă sunt ofertate în puţine variante.

În format live lucrurile se schimbă major, variantele oferite pentru fiecare joc în parte sunt mult mai multe ca şi număr. Asta se datorează mai ales numărului mare de dealeri care le deservesc însă acest lucru este benefic pentru tine, poţi alege jocul de masă cu dealerul care îţi convine.

Trebuie însă să dai atenţie sporită la cerinţele jocului selectat. Dacă în jocul clasic îţi setezi miza, în jocurile de masă live trebuie să o comunici dealerului pentru că a acesta să o poziţioneze pe pariul dorit. Şi trebuie să mai ai grijă la un aspect, în jocurile live se specifică mizele minime şi maxime admise aşa că nu începe o sesiune de pariere decât după ce te convingi că bugetul tău se încadrează în cerinţele jocului.

Ce atrage la cazinourile live?

Trebuie să recunoşti că jocurile live sunt deosebite faţă de orice alt joc întâlnit în oferta unui cazino online. În mod cert partea de interacţiune umană le separă de celelalte jocuri şi oferă în acest fel o experienţă unică de joc oricărui jucător.

Dacă vrei, toate celelalte jocuri sunt “reci”, le selectezi aşa cum ai face cumpărături online. Este adevărat că şi ele oferă distracţie şi adrenalină dar le trăieşti de unul singur, nu sunt împărtăşite altor oameni aşa cum se întâmplă la jocurile de masă în sistem live.

Să ne înţelegem, nu este ca şi cum ai sta la o masă de joc dintr-un cazino real din Las Vegas dar senzaţia pe care o trăieşti este pe undeva pe acolo. Locaţiile de unde se transmit jocurile live sunt opulente şi imită la fix chiar cele mai pretenţioase cazinouri din lume.

Şi în privinţa dealerilor nu te poţi plânge, sunt profesionişti adevăraţi cu cunoştinţe serioase despre jocul pe care îl deservesc. Şi în final ai toate aceste experienţe de joc de la tine de acasă, fără să fi nevoit să parcurgi cine ştie ce distanţe pentru a intra într-un cazino real.

Un cazino live este poate o imitaţie a unui cazino real dar oferă aceeaşi atmosferă şi adrenalină pe care o întâlneşti doar acolo. Şi să o recunoaştem, este mult mai convenabil să aduci cazinoul la tine acasă decât să te duci tu la el, nu-i aşa?

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unei experienţe unice de joc atunci accesarea ofertei de jocuri de masă live se poate constitui într-o minunată oportunitate. Alege deci jocul care îţi place mai mult, joacă responsabil şi în mod cert că vei avea parte de experienţa unică pe care numai jocurile live o pot aduce în viaţa ta de jucător!