Radio Simplu

Cât suferi și cum treci peste o despărțire in funcție de zodie!

BERBEC

Încăpățânat dar pozitiv, faci față, cu brio, despărțirilor! Te readaptezi foarte rapid iar spiritul tău de organizare și forța de a merge mai departe, te scot din orice belea. Dezvoltă-ți atitudinea pozitivă, care te ajută să-i tragi și pe alții după tine, ca o locomotivă!

TAUR

Tristețea care te cuprinde după o despărțire, îți creează tot felul gânduri ”negre”, pe care îți ia mult timp să le risipești. Încăpățânarea de care dai dovadă în mod frecvent, nu te lasă să treci peste aceste evenimente foarte ușor. Pentru a merge mai departe, trebuie să schimbi macazul și să renunți la a mai proiecta vechile relații în cea nouă!

GEMENI

Pentru tine, variantele sunt mereu la îndemână. Trebuie doar să privești atent, pentru că nu ești genul de persoană care să se afunde prea mult în suferința unei despărțiri. Treci relativ ușor peste și te pui pe piciooare rapid, așa că, nu lăsa energia negativă să îți acapareze gândurile.

RAC

Dintre toate zodiile, racii sunt, în general, cel mai afectat semn de astfel de evenimente! Iei foarte în serios partea emoțională și asta te face să te afunzi adânc în tristețe, mai ales când apare din plan personal. Sensibilitatea ta deosebită, te face să iubești cu o pasiune nebună iar când se sfârșește, suferința o percepi pe măsură. Concentrează-te asupra ta și dirijează toate aceste sentimente către propria persoană. Te va ajuta enorm.

LEU

Ai tendința să te aștepți ca lumea să se adapteze după tine și nu invers. Este ușor să ieși din situații dificile și ceea ce te ajută cel mai mult este să te focusezi pe viitor și pe construirea lui. Suferința leilor este strâns legată de orgoliu și mândrie, motiv pentru care este bine să știi că tu nu ești suma relațiilor tale, ci mult mai mult de atât.

FECIOARĂ

În general, focusat pe un final dezastruos înainte că acesta să se întâmple, în timpul suferințelor, ai tendința să le privești că și cum te așteptai deja la asta. Încearcă să rămâi vesel și să îți distragi atenția de la gânduri negative, în timp ce rănile se vindecă.

BALANȚĂ

Balanțele se simț, de obicei, incomplete în lipsa unui partener de viață. Șarmul și capacitățile de socializare peste medie, te ajută enorm să atragi oamenii ca pe un magnet. Concentrează-te asupra vieții sociale și a prietenilor și durerea va trece mai repede și mai ușor.

SCORPION

Pasional și intens, iubești cu foc și urăști cu aceeași ardoare. Ai tendința să plănuiești răzbunări rupte din filme și să ții cu tine ranchiuna pentru mult timp. Pentru a trece peste mai ușor, eliberează-te de ură și, în loc să te concentrezi pe răzbunare și regrete, privește acestă perioadă ca pe una a transformărilor profunde și las-o să îți arate lecțiile și să îți vindece rănile.

SĂGETĂTOR

Ești un maestru al aventurilor și călătoriilor, motiv pentru care îi este greu tristeții să te prindă din urmă. Mereu în mișcare, reușești să eviți obstacolele de genul acesta. Continuă să îți explorezi latura dinamică și te vei ține departe de probleme.

CAPRICORN

Când vezi că treaba e ”nasoală”, te arunci, cu totul, în muncă și hobbiuri că să scapi de durere. Acesta este un mecanism bun, dar ai grijă să îți iei timp suficient pentru a examina și înțelege sentimentele și emoțiile tale. Îndreptă-ți atenția asupra ta și analizează ce se întâmplă cu tine. A te îngropa în muncă, nu este cea mai sănătoasă variantă întotdeauna.

VĂRSĂTOR

În timp ce îți lingi rănile, aștepți pe cineva care să vina să te salveze. Aceasta este tendința vărsătorilor, care experimentează profund sentimentul de respingere. Nu te lăsa prins în această capcană și oferă-ți timp, iubire și compasiune pentru a reuși să treci singur hopul.

PEȘTI

Peștii vor încerca să scape din capcana suferinței evadând în imaginație, cărți, proiecte și vise. Nu te desprinde de pe Pământ! Te va ajuta să înțelegi că fericirea ta nu depinde de ceilalți și să cauți mijloacele prin care să ți-o oferi singur.