Radio Simplu

Cât de bună ești ca mamă în funcție de zodia ta

Semne zodiacale care devin mame minunate, clasate de la cea mai bună, la cea mai puțin bună:

Știi zodiile care devin cele mai bune mame? Sigur că este amuzant să realizezi un clasament, dar adevărul este că fiecare zodie și fiecare mamă are felul ei unic de a îngriji și de a crește un copil și propriile ei abilități.

Chiar horoscopul tău poate arăta cele mai bune calități pe care le ai ca părinte.

Mamele trebuie să aibă roluri multiple în viața copiilor lor: avocat, suporter, profesoară, îngrijitoare, șoferiță și nu in ultimul rând, părinte.

Unele mame sunt „mișto”, iar altele sunt mai tradiționale și încă încearcă să impună acele valori tradiționale în viața copiilor lor. Cunosc mame care preferă educația de acasă si altele care petrec ore în șir căutând cea mai bună școală pentru copiii lor.

Din câte știu, să fii părinte este extenuant și chiar dacă ei privesc datoria de părinte ca pe o binecuvântare, știu că sunt momente când au nevoie de o pauză.

Ca părinte, trebuie să oferi un adăpost, mâncare, iubire și oportunități de dezvoltare. Este o sarcină dificilă și nu toată lumea își poate asuma această responsabilitate.

Dar câteva semne zodiacale par ceva mai calificate pentru maternitate, decât altele. Iată zodiile care devin cele mai bune mame, clasate de la cea mai bună la cea mai rea:

1.Pești ( 19 Februarie – 20 Martie )

Peștii le insuflă copiilor lor o afinitate pentru artă și îi încurajează să devină creativi. Copiii unei mame Pești vor fi sensibili, inventivi și vor învăța să îi trateze pe ceilalți cu bunătate și compasiune. Mamele Pești vor mâna dragostea față de natură, un sentiment de mândrie în a-i ajuta pe alții și un spirit independent.

Poate că nu știu să își învețe copiii să își transforme visele în realitate, dar îi vor sprijini pe parcursul întregului drum pe care și-l vor alege.

2.Berbec ( 21 Martie – 19 Aprilie )

Mamele Berbec păstrează programul copiilor lor plin de lecții de muzică, sport, hobby-uri, activități sociale și tabere.

Între timp, mama Berbec are un program întreg doar pentru ea. Vrea ca fiii ei să fie aventuroși și să nu se rețină din a încerca lucruri noi. Îi încurajează să facă față tuturor provocărilor și să lupte pentru lucrurile în care ei cred.

Ocazional, este încăpățânată, dar imediat regretă acest lucru.

Mamele Berbec pot fi insistente în relația cu copiii lor și câteodată trebuie să fie capabile să asculte și să înțeleagă ceea ce copilul ei vrea sau nu vrea să facă.

3.Gemeni (21 Mai – 20 Iunie )

Mamele Gemeni pot vorbi despre orice cu copiii lor – în cele mai multe dintre cazuri, au discuția despre lucruri stanjenitoare foarte devreme. Mamele Gemeni nu țin niciun secret față de copiii lor. Copiii lor au abilități excelente de comunicare și sunt foarte conștienți de ceea ce se întâmplă în lume, în jurul lor.

Una dintre trăsăturile care o fac să fie atât de unică este abilitatea de a-și înțelege copiii, indiferent de gen sau de vârstă. Mamele Gemeni dau cele mai tari petreceri și au cele mai drăguțe întâlniri de joacă (pentru că par ca o petrecere).

4. Capricorn ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie )

Mamele Capricorn vor lupta până la moarte pentru copiii lor. Sunt ferm loiale și îi vor susține întotdeauna. Aceste mame nu se joacă, ci iau foarte în serios datoria de părinte. Ele vor să le insufle copiilor lor o etică bună a muncii și să dea dovadă de disciplină și de concentrare.

Poți fii sigur că dacă fii sau fiicele lor primesc alocație, o obțin îndeplinind anumite sarcini casnice și având grijă de frații lor.

Mamele Capricorn sunt de cele mai multe ori mame muncitoare și uneori trebuie să li se reamintească să își ia și puțin timp pentru ele, fără a mai dedica tot timpul lor liber familiei.

5. Taur ( 20 Aprilie – 20 Mai )

Mamele Taur sunt incredibil de răbdătoare – atât de mult, încât uneori par a fi sfinte. Dar fără nicio greșeală, mamele Taur sunt foarte realiste și cu picioarele pe pământ.

Mamele Taur pot fi încăpățânate, ceea ce poate aduce probleme când copiii ei ajung la vârsta adolescenței. Dacă ați fost vreodată martori la o dispută între o mamă Taur și fiul ei adolescent, știți că nu este deloc o situație plăcută.

O mamă Taur se asigură de faptul că fiii ei au o apreciere pentru frumusețe și natură.

Deoarece o mamă Taur poate fi predispusă la supraindulgență în ceea ce privește mâncarea și cheltuielile, ea trebuie să aibă grijă să nu își hrănească în exces copilul și ca acesta să cunoască valoarea banilor.

6. Balanță ( 23 Septembrie – 22 Octombrie )

Balanțele sunt mame extraordinare deoarece sunt atât de echilibrate și de calme. Ele încurajează armonia în casă și atunci când există o contradicție între frați, ea este capabilă să vadă perspectiva fiecăruia într-o ceartă și să îi ajute să ajungă la un numitor comun.

Mamele născute în zodia BALANȚEI nu-și doresc să fie un discipol, ci mai degrabă să fie un prieten mai mult decât un părinte, dar în general, ea așteaptă să fie prietenă cu copiii ei până când aceștia cresc.

O mamă BALANȚĂ își învață copiii sa facă trei lucruri importante: să împartă, să aibă compasiune față de ceilalți și să fie prieteni buni.

7. Rac ( 21 Iunie – 22 Iulie )

O mamă Rac este protectoare și grijulie. De fapt, copiii care au o mamă Rac știu că sunt iubiți și îngrijiți cu adevărat. O mamă Rac este mereu acolo să-și asculte copilul și să îl ajute să se simtă mai bine.

Ea vrea ca locuința ei să fie un loc plin de iubire și de confort, pentru ca fiii ei să poată împărtăși totul cu ea.

Când totul pare că nu merge bine, o mamă Rac îi va pregăti prăjiturile sau gustările preferate copilului ei, doar pentru că știe cât de mult acesta le adoră.

De asemenea, ea are abilități excelente în dezvoltarea creativității copilului ei și nu se sfiește să împărtășească geniul copilului ei cu restul lumii.

8. Săgetător ( 22 Noiembrie – 21 Decembrie )

Mamele Săgetător au o inimă imensă și își doresc să vadă întreaga lume alături de copiii lor. Foarte probabil, ele încep să călătorească cu ei încă de la o vârstă fragedă.

Ele le transmit o sete de cunoaștere și un simț puternic al independenței copiilor lor, precum și un simț dezvoltat al umorului.

Săgetătorii sunt mame distractive, care știu cât de scurtă este copilăria, de aceea își încurajează copiii să se bucure de fiecare moment. O mamă Săgetător poate fi impulsivă – într-un minut se pregătește să renunțe, în următorul declară că este o zi de plajă, în schimb.

Nu îi impune copilului atâtea reguli precum o fac celelalte mame, pentru că nu își dorește să devină o copie fidelă a ei, ci să fie el însuși.

9.Fecioară ( 23 August – 22 Septembrie )

Indiferent de ce este distrus, mama Fecioară va face tot ce poate pentru a-l repara, fie că este vorba despre o jucărie sau o inimă frântă. Are așteptări mari de la copiii ei și poate fi destul de critică, dar îi iubește la fel de profund, chiar dacă o dezamăgesc.

Este regina multifuncționalității, deoarece este părinte, muncește, face voluntariat și cu toate acestea, păstrează casa ordonată și curată.

Vrea ca fiii ei să fie disciplinați și să nu renunțe când lucrurile devin dificile. O mamă Fecioară are înclinații perfecționiste și își poate controla copiii prea mult, dacă nu este atentă.

10.Scorpion ( 23 Octombrie – 21 Noiembrie )

Mamele din zodia Scorpionului au o intuiție incredibilă și adesea știu ce i se întâmplă copilului lor, chiar înainte ca el însuși să știe.

Mama Scorpion dă dovadă de loialitate, onestitate și protecție și atâta timp cât copiii ei spun doar adevărul și se gândesc la ceilalți, este bună.

Ai grijă să nu îi insulți copiii in vreun fel sau să le creezi probleme, pentru că ea va lupta mai mult pentru ei decât pentru ea însăși.

Va pune nevoile familiei mai presus decât ale ei și îi va apăra cu pasiune ori de câte ori simte că sunt amenințați.

11. Vărsător ( 20 Ianuarie – 18 Februarie )

Mamele Vărsător sunt de părere că nu trebuie să te conformezi și că trebuie să fii sincer cu tine.

Ea își poate învăța copiii de acasă, dar se va asigura că vor avea parte și de niște cursuri în afară. Se va asigura că fiii ei cunosc importanța ajutorului față de ceilalți și că sunt conștienți de asemenea probleme serioase, precum încălzirea globală.

Mama Vărsător va încuraja imaginația si experimentarea copiilor ei. Cu toate acestea, va avea foarte puțină răbdare când vine vorba de căderi nervoase sau de probleme emoționale.

Ar avea nevoie să i se aducă aminte că poate cei mici nu își dau seama cât de mult îi iubește și că trebuie sa îi liniștească și să îi asigure de acest lucru.

12. Leu ( 23 Iulie – 22 August )

Mama Leu este cea mai copilăroasă dintre toate. Adoră să se joace cu copiii ei și să le ofere cadouri generoase. Cu toate acestea, poate deveni absorbită de sine și își poate pune propriile nevoi în fața copiilor ei.

A organizat acea petrecere scumpă fiindcă așa și-a dorit fiul sau fiica ei, sau a făcut asta pentru a le impresiona pe celelalte mame?

Își iubește profund copiii, dar poate avea înclinații narcisiste, gândindu-se la copiii ei ca la o extensie a ei înșiși. Nu ar avea niciun regret în a flirta cu profesorul copilului ei, chiar dacă l-ar pune pe cel mic într-o poziție neplăcută.