Radio Simplu

Care îți este cel mai mare dușman, în funcție de zodie

Poate că nu suntem cu toții supereroi, dar avem, de obicei, un mare dușman. Poate că dușman este un cuvânt prea puternic, dar avem acea persoană cu care nu ne înțelegem deloc. Totuși, dacă nu ești sigur de motivul pentru care te deranjează acea persoană, poate că ar fi cazul să te uiți la semnele zodiacale.

Poate că ai o problemă din trecut peste care nu ai trecut, sau poate te enervează vocea lor. Poate că vei descoperi că ai multe în comun cu cel mai mare dușman al tău și poate că asta este, de fapt și problema.

Berbecul și Berbecul

Nativii acestei zodii sunt atât de încăpățânați și independenți, încât este destul de logic că nu se vor înțelege niciodată cu un alt Berbec la fel de încăpățânat. Sunt lideri de la natură, iar o bătălie pentru conducere și dominare este extrem de posibilă.

Taur și Leu

Taurii preferă să fie conduși și sunt loiali atunci când fac asta, ceea ce ar părea perfect pentru natura dominantă a Leului. Totuși, nativii în Taur sunt foarte încăpățânați și nu suportă să li se spună ce să facă. Asta este o problemă pentru nativii în Leu care sunt obișnuiți să dea ordine constant.

Gemeni și Rac

Gemenii sunt independenți, sunt spirite libere care au plăcere în a crea problemuțe și a lua decizii impulsive. Pe de cealaltă parte, nativii în Rac sunt independenți, dar foarte sensibili și absorbiți de sine. Ceea ce face un nativ în numele distracției și al comediei, unui Rac i se poate părea ofensiv. Vor exista mereu discuții între ei.

Fecioara și Vărsătorul

Aceste semne sunt neînfircat de independente. Totuți, nativii în Fecioară sunt critici și examinează o situație înainte de a o transforma într-o dispută. Între timp, nativii în Vărsători sunt creativi și impulsivi… dacă au chef. Un act impulsiv al unui Vărsător poate fi prea mult pentru nativul liniștit în Fecioară.

Balanța și Capricornul

Deși pot fi parteneri compatibili, cele două personalități sunt în totală opoziție. Balanțele sunt fluturași sociabili, pe când Capricornii nu au încredere în nimeni. Nativii în Balanță sunt relaxați, pe când Capricornii pun valoare pe muncă.

Pe de cealaltă parte, sunt la fel de venitoși și încrezuți, ceea ce duce la un început nu tocmai plăcut dacă nu au aceleași principii de viață.

Scorpion și Vărsător

Cele două zodii sunt destul de asemănătoare ca și personaliate, dar mai degrabă în ceea ce privește lipsa de încredere și nu nevoia de prietenie. În afara faptului că sunt semne zodiacale independente, ambele sunt extrem de suspicioase în legătură cu cei din jur.

Mai mult, ambele zodii preferă să îți urmărească propria cale, nu să o urmeze pe a altora.

Săgetător și Pești

Nativii în Săgetător preferă să își ascundă emoțiile, în timp ce nativii în pești sunt cei mai emotivi dintre toate zodiile. Săgetătorii nu au niciun pic de control în a spune ceea ce simt, fie că vor să fie răi sau nu. Asta este o mare problemă pentru Peștii mult prea sensibili.