Radio Simplu

Câinele îşi revede stăpânul după 5 săptămâni de absenţă

Majoritatea iubitorilor de animale sunt de acord că dintotdeauna câinele a fost cel mai bun prieten al omului. Poate tocmai de aceea mulţi dintre ei ajung ajung să adopte ca animal de companie un astfel de exemplar.

Întâmplarea prezentată în aceste imagini poate fi considerată una puţin amuzantă, însă are şi un substrat emoţional cu totul aparte.

Shane Godfrey, din Sanford, Carolina de Nord, proprietarul unui câine, a fost internat timp de cinci săptămâni într-o unitate medicală din cauza unor complicaţii provocate de o gripă. Pe tot parcursul spitalizării, patrupedul nu şi-a mai putut vedea stăpânul.

Când bărbatul s-a întors acasă, câinele lui, Willie, a avut iniţial o reacţie cu totul neaşteptată. Acesta părea că nu-şi mai recunoaşte stăpânul care era vizibil schimbat. Din cauza bolii el pierduse în greutate în jur de 20 de kilograme.

Patrupedul l-a considerat un musafir nepoftit pe care nu-l cunoştea, drept urmare a început să latre cu putere alergând pe întreaga peluză.

Câinele pare destul de confuz şi nu îl recunoaşte pe cel pe care l-a găsit pe veranda din faţa casei lui. A fost nevoie de un timp să-l adulmece, chiar dacă bărbatul se afla la câţiva metri distanţă.

Apropiindu-se tot mai mult de cel pe care părea să nu îl mai cunoască, patrupedul a avut la un moment dat o reacţie fabuloasă.

Recunoscându-şi în final stăpânul, câinele i-a sărit în braţe, alintându-se şi lingându-i faţa cu o bucurie extraordinară.

Momentul întâlnirii lor a fost unul cu o încărcătură emoţională impresionantă care a încălzit inimile celor prezenţi.

Un câine nu îşi va uita niciodată stăpânul, iar un stăpân îşi va preţui întotdeauna câinele.