Radio Simplu

Cainele familiei s-a apropiat de bebelusul care dormea si l-a invelit

Dupa ce isi adoarme bebelusul, aceasta mamica ar putea merge sa se ocupe de alte treburi casnice… si ar putea fi chiar foarte linistita intrucat ar lasa un supraveghetor desavarsit langa copilul sau, un caine deosebit de protector.

In timp ce bebelusul dormea linistit, catelul observa ca acesta nu era invelit si decide imediat sa treaca la treaba pentru a-i crea tot confortul, impingand cu botul sau patura pentru a-l acoperi.

Câinele este animalul de companie pe care mulți părinți îl preferă pentru copilul lor, însă cumpărarea unuia este o alegere dificilă de cele mai multe ori.

Din cauză că există foarte multe rase de câini, nu știu ce să aleagă. Pentru a-ți veni în ajutor, iată care sunt considerate perfecte pentru familiile cu copii:

1. Golden Retriever

Aflat mereu în capul listei celor mai îndrăgiți câini de companie pentru familiile, Golden Retriever este un câine bun, inteligent, de încredere și loial. Nici agresiv, nici timid, Golden Retriever este extrem de răbdător, ceea ce este perfect pentru copii.

2. Labrador Retriever

Aceasta este una dintre cele mai populare rase de câini, și pentru un motiv bun – este protector, jucăuș, iubitor, răbdător și de încredere. Frumusețea labradorului se corelează numai cu personalitatea dulce și cu inteligența sa. Ce înseamnă asta pentru tine?

E animalul de companie perfect pentru familia ta. Nu este recomandat pentru apartamentele mici, dar se poate adapta și în spații mai mici.

3. Pudel

Rareori supărat sau plictisit, comportamentul prietenos al pudelului, natura bună și răbdarea îl fac un excelent partener de joacă pentru orice copil.

În general, rasele mai mari sunt cele mai bune pentru copii, dar poți opta și pentru celelalte, miniatură și standard.

4. Beagle

Inițial folosit pentru vânătoare, câinele Beagle este potrivit pentru casele cu copii activi, deoarece sunt construiți și nu obosesc așa ușor, ceea ce înseamnă că se poate alerga și juca mai mult timp.

Prietenos, inteligent și jucăuș, acest câine poate fi animalul de companie pe care-l cauți pentru copilul tău.

5. Bichon Frise

Acest câine este perfect pentru familii. El este recunoscut pentru temperamentul plăcut și firea prietenoasă, dar și pentru aspectul de ”jucărie” pe care-l are.

Poate că unii câini de talie mică nu vor face față cererii excesive a copilului pentru joacă, dar rezistă și ei destul de bine.