Radio Simplu

Cabral, cadou inedit pentru soția sa. Andreea Ibacka a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei

Pe 18 august, Andreea Ibacka a împlinit 34 de ani, ocazia perfectă pentru ca soțul ei, Cabral, să-i pună la cale o petrecere surpriză de zile mari!

Cu ajutorul unor prieteni apropiați, Andreea a avut parte de o aniversare de neuitat – un party cu 80 de invitați, la care nici măcar nu se gândea, având în vedere că ea își sărbătorea ziua la mare, pe plajă, în familie. În timp ce ei se bucurau de o aniversare liniștită la malul mării, în casa lor pregătirile erau în toi. Mobilă mutată, decorațiuni de tot felul, baloane colorate, un colț special dedicat fotografiilor instant, mâncare pentru toate gusturile, cocktail-uri și… o furgonetă cu burgeri, parcată în curte! 80 de prieteni s-au adunat în casa Andreei și a lui Cabral pentru a-i ura toate cele bune acesteia și pentru a se distra împreună. Așa cum era de așteptat, Andreea a fost impresionată până la lacrimi de surpriza soțului ei, a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți și a mărturisit că prima aniversare alături de fetița ei e cea mai frumoasă! Iată și înregistrarea video!

Petrecere surpriza de tinut minte toata viata! 🥂🎉😍 Cand iti sarbatoresti ziua de nastere cu sotul la plaja, dar in tot timpul acesta, propria-ti casa se transforma! 🥁 Mobila se muta, apar decoratiunile, baloane colorate, un corner cu fotografii de suflet, se instaleaza cocktail bar-ul, fruit bar-ul, cheese bar-ul, incepe sa miroasa a burgeri din furgoneta parcata deja in curte. Si incep sa vina prietenii, multi, buni, peste 80 se strang in liniste, cu ochii la usa. Striga Surpriza, canta La multi ani si iti arata cat de mult te iubesc, draga noastra Andreea Ibacka! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita si la cat mai multe sarbatori impreuna! ❤️❤️❤️Capul “rautatilor”, se stie, Cabral! 😂 Echipa de organizare de suflet: Artemis, Laura, Alex, Traian, Kartal, Bogdan! We did it! 👏🏻🎈🥁🎉

Publicată de Ivo Your Wedding Planner pe Luni, 19 august 2019