Radio Simplu

Adelina Pestrițu arată la sală că are un corp pur și simplu perfect! Fanii au reacționat: „Trup de zeiță”

Toate fotografiile postate pe rețelele de socializare de Adelina au parte de zeci de mii de aprecieri și de o mulțime de comentarii pozitive.

Una dintre cele mai recente poze e însă de-a dreptul inspirațională pentru fetele care vor să se apuce serios de sport. Și pentru bărbații care caută femeia cu un corp perfect. Adelina are un abdomen lucrat, forme echlibrate și niciun kilogram în plus sau în minus. Mai în glumă, mai în serios, chiar ea spune:

„Bun, acum pot să mănânc zece clătite?”

Adelina își menține „trupul de zeiță”, cum i-a spus chiar un admirator, printr-un regim de viață sănătos și mult sport, făcut în aproape orice condiții :

„Cele 35 de grade mă lasă fără energie, dar totuși am venit la sală.”

View this post on Instagram

Bun. Acum pot sa mananc 10 clatite? 🧐🤓

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

Vedeta merită aprecieri și pentru că, la doar un an de când a născut arată la fel de bine ca înainte de sarcină. E adevărat, a avut și o motivație puternică: a vrut să strălucească în calitate de mireasă. Frumoasa Adelina s-a căsătorit cu Virgil Șteblea pe 20 iulie anul acesta. Cei doi au organizat ceea ce mulți au numit nunta anului. Adelina a purtat două rochii, ambele la fel de spectaculoase, în valoare de 40 de mii de Euro. În plus, la petrecere au avut peste 300 de invitați și au schimbat verighete bătute cu diamante.