Radio Simplu

Bunicul Luizei Melencu, declarații sfâșietoare: „Ne-au înjosit, și-au bătut joc de noi”

În această seară, la Antena 3, bunicul și mama Luizei Melencu au intrat în legătură telefonică și au spus totul despre coșmarul pe care îl trăiesc, din ziua dispariției Luizei.
Bunicul Luizei Melencu a declarat la Antena 3 că procurorul de caz și-a bătut joc de el și de mama adolescentei, aceștia au fost duși la detectorul de minciuni și nimeni nu le-a oferit informații vitale din cazul de dispariție al Luizei Melencu.
„La ora 14:30 am făcut plângere că a dispărut Luiza, ni s-a spus să așteptăm, ne-au trimis 2 echipaje de poliție, ne-au luat niște declarații. Au mai venit superficial așa, o dată de 2 ori, în rest ne-am dus noi, că era interesul și durerea noastră și de aici încolo a început calvarul.
Nu ne-au mai băgat în seamă, nu ne-au mai oferit nicio informație. Nu ne-a băgat nimeni în seamă, a fost din ce în ce mai rău, din reclamanți am devenit bănuiți, că am ascunde ceva și nu declarăm.

Ne-au dus la detectorul de minciuni, ne-au luat telefonul, ne-au înjosit, și-au bătut joc de noi, s-au învârtit în jurul nostru. Să-i fie rușine domnului procuror de caz! A fost pentru prima dată când nepoata mea a mers să scoată niște bani și după am dat de necazul ăsta… În primele săptămâni mergeam 2-3 zile pe săptămână. DIICOT-ul ne-a trimis la detectorul de minciuni, au zis că dacă suntem de acord să mergem și am fost de acord. Numai un nebun putea să conceapă și să înceapă acest demers. Aveam o fată minunată, o nepoată minunată, din toate punctele de vedere” a spus bunicul Luizei Melencu, la Antena 3.